Friday, August 20, 2010

Syoknyerrr Shopping RAYA!!!

Haluuu korang..pe cer wiken nih? Pastinya ramai yang dah plan nak shopping sakan untuk hari raya ni kan? kan? kan? Tengah bulan ke idak, itu tolak tepi luh kan, janji saiz dan pilihan yang menepati selera ada depan mata. Tak perlu nak tensen-tensen berebut nak capai apa yang nak dipakai & diguna time raya pada minit-minit last nanti. Rasanya hujung minggu ni minggu yang paling sesuai untuk memuaskan nafsu shopping sakan hari raya :-p..wow!

Tapi start ngan hujung minggu ni, rasanya sumer mall or pasar raya dah penuh ngan orang ramai kot. Al maklumlah, masa yang paling sesuai kot, since dah masuk fasa kedua bulan Ramadhan nih. Selamat bershopping sakan ye kawan-kawan. Aku? Seminggu sebulan puasa aku dah setel sumer ma...pantas & tepat okkey..
Ok x kalo pakai semua biru nih? Baju merah & kasut kuning? Huh..takleh imagine, nak2 kalo buat rambut kaler kuning, idung pon merah..dah cam badut!! siot!
Bestkan kalo salesgirl sentiasa ikut semasa nak membeli. Siap tolong angkat & bagi cadangan mana yang sesuai. Susah nak cari servis gini. Kat Pavi pon bulum tentu ado..tak cayo???

Nak tao kat mall mana ada servis cam gini...meh cni nak tunjuk...
-
-
-
-
-
-
-
-
Opsss..dia xmao kasi dedah identiti lak. Dia just nak teman aku time bershopping jer lorr..sori la korang. Nampak kena cari salesgirl lain la yang tolong teman korang bershopping..

HAPPY SHOPPING DAY SUMER!!!
BERBELANJALAH DENGAN BIJAK!!!

SELAMAT HARI RAYA..eh ke awal sangat ek?:-p

17 comments:

cik helena said...

itu salesgirl kamu sorang je.hehehe

sI tEDI said...

awak yg cover muka tu, x paw ke mamat ni barang seratus dua baju raya? ehehehehehe

.s.o.f.i.a. said...

ha ha..... brapa hang upah salesgirl tu tolong layan pe'el hang tu.....???

~ ReD ~ said...

ala...bak sikit duit hang, aku xdak wit nk shopping. gila gaji bulan 7 x dpt2 lagi..T____T

maslinamansor said...

Baju baby dah beli... baju mak dia yang tak dak lagiiiii....

~~ciklinn~~ said...

jap duk byg kamu gi raya pakai suar biru itu... hahahaha..

wah best dah sopingg.. ciklinn ntah bila nak gi ni..

- zuriey - said...

dah shoping raya??uhu..bestnya

NenekPenne said...

my shopping raya is pinggan mangkuk tidak termasuk mangkuk hayun..heeee.... baju dah byk...

ejum said...

haha..nuffnang dah masyuk leh lar ko g shopping yek..
nanti raya nk dtg umah ko..agak dpt duit raya x?

E J U M

Sharinginfoz said...

memang seronok shopping kan

mummysyafie said...

SA tu untuk JMR sorang je..orang lain dier takmo neman ke? akak dah shopping raya 40% je..another 60 tunggu gaji iyer..hihihihi...

NuNu EeRa said...

klu brani try la warna pink raye ni..;)

ken said...

enjoynya =)

J.M.R said...

cik helena : ye la..sy sorg je la..cik helena nyer cari la salesman:-p

si tedi: sy yg paw dia la

sofia : dia yg bg saya upah la..

red: uiks tak masok lg ke..gaji ko kn gantung kot, men blog byk sgt kot..:-p

J.M.R said...

nunu: kalo sy try dapat ap? dpt suar jeans biru tu gk kan..hahaha

Kaseh NazLieza said...

wah2...sopeng dgn cik nunu ea...waaa tbaek ok..

Anne Boleyn said...

hehe tau lerr sape sales girl tu. mesti c's nunu ni kan kan kan. c(: