Sunday, August 22, 2010

Syoknyerrr Shopping RAYA!!! Part 2

Syoknyerr Shopping Raya datang lagi. Even dah tao hari ini hari Ahad, hari yang kompom2 jamm disegenap lapisan shopping mall sekitar Lembah Klang, tapi tetap mahu terjah selepas sesi Syoknyerr Shopping Raya musim pertama..weeeee...Agenda hari ni, setelkan untuk diri sendiri luh. Pada musim ke-3 baru cari barang untuk insan-insan lain, bukan ko, tapi mak bapak aku & 2,3 insan lagi disekeliling aku. Hope duit cukup..hahaha
Syoknyerrr Shopping RAYA!!! Part 2 berlangsung di JJ Wangsa Maju. Datang pon dah agak ke tengahhari, berduyun kete beratur nak masuk parking. Mak aii, ni baru minggu ni, belum tentu minggu masuk gaji. Tapi takpe, aku jenis yang senang kira atau tak berkira sangat, takdenyer nak memilih2 sgt baju2 yang nak pakai raya nanti. Main hentam aje, untung sapa jadi bini aku kan..hahaha lagi! Tapi episod kali ni, aku tetap bawa sales assistant yang macam hari itu. Owh ye, orang yang sama ye, jangan ingat orang lain lak, aku bukan jenis macam tu ye. Huhuhu..Bukan apa, senang sket nak pilih pa pe yang patot, kiranya jadi cam cermin untuk aku la. Mana yang dia rasa ok, ok la gak bagi aku. Tak sampai 2jam, dah setel. Senang kan, siap tolong beraturkan Q kat cashier lagi tu, tapi kalo siap tolong bayarkan, lagi best kan..hikhikhik...

Camana ngan persiapan / shopping raya korang. Belum berjalan or dah setel? Ke dah siap membeli untuk Hari Raya AidilAdha nanti dah? Amboiiii ko.....


8 comments:

seimura said...

Wahhh dah start shopping raya nampaknya.

ardinihumaira said...

dni punya persiapan tak selesai tang kasut raya :D

mummysyafie said...

akak utamakan brg anak2..pastuh orang kiri kanan. barang tuk diri sendiri kemudian..hihihi..pakai apa yang ada pun orite gak..

Anne Boleyn said...

lama sungguh ak datang blog ni.

den tak shopping rayo lagi..

JMR, belanja den boley??? hehe :p

ayin~weeweet said...

hahaha teringat ms shopping dgn bf. dia pn sama. 'apa yang elok pd awk, eloklah pd sy.' haihh

ejum said...

xda bdjct...waaaa...blanjer lar jmr

CT said...

ambooooooi JMR shopping sakan ya...meh blanja baju raya akk ni...ala x mahal pun...huhuhu

NuNu EeRa said...

sy je yg blm shoppin rye lgi..:(