Sunday, August 8, 2010

::SAMBUTAN HARI KELAHIRAN DATUK PADUKA CHAR::

Datuk Paduka tu adalah gelaran tidak rasmi. Abaikan. heheh..korang pernah celebrate besday gini tak? Owh ye, bukan anjuran sendiri, tapi anjuran kekawan yang baik hati. Elok je tepat kol 12pagi, ngah2 tidur pun sanggup dikejut & diikat di kabel letrik high voltage ye. Berani mati punya la! Besar mana badan pon, kalo 2 lawan 1, kompom tumbang gak kan..hahahha
 Kol12 pagi, disiram pula ngan air paip. Tak ke sejuk beku kan. Nasib baik lagi, tapi kalo nasib tak baik, disiram lak ngan air tawar hasil bancuhan kawan baik sendiri. Ya Allah bau dia, aku pon tak tahan. Huh..camne nak kasi korang feel bau dia ek, takleh lak nak attach bau kat entri nih. aieh..bayangkan sendiri ek..em..camne nak kasi bayangan bau tu. ala bayangkan kalo stokin sebulan tak basuh, peram dalam air kicap. Ha..cam gitu la lebih kurang bau dia. Boley?
Bila dah kurang upaya, ditambah lak ngan kekejaman tahap zionis, sejuk tambah ngan busuk, nak kasik cantik sket, make up kan ngan tepung sekilo. Seb baik tak pakai dedak makanan ayam tu, kalo tak, lagi haru kan...
 
Tanda kekejaman, kasi tepung sumbat itu dalam telingan la. Yang sedia pekak, kompom akan lebih pekak lagi. Kejam kan, adik2, jangan tiru aksi sebegini di rumah, lebih-lebih lagi tika celebrate besday bapak atau ibu kamu, tak pasal-pasal kena cop anak kurang ajar. Ok?
Dah namanya besday celebration kan, kek hari jadi ngan lilin harus ada. Lighter juga jangan lupa. Ala, excited siram mangsa tengah-tengah malam, sampaikan lighter basah lencun kena air busuk..
 
Takpe, bakar sarang telur pon jadi, janji lilil leh berasap..usaha tangga kejayaan kan...
 
HAPPY BIRTHDAY KHAIRUL RIZWAN a.k.a Chargon!!! 
Semoga bertambah berkat hidup dengan air siraman semalam...peace no war!

11 comments:

Sharinginfoz said...

macam2 cara org raikan hari jadi kan

Segmen Kenali Blogger: Eelobor

ejaMaria said...

gak nye... bila beday nko camne diorg buat... tak sabar nak nengok nye... hehehehe

NuNu EeRa said...

hepi bezday to chargon.. btul2 bdk power ni smpi gne kabel ikat die..

cik panadol said...

wahahaha.....sy bru mlm td celebrate advance birthday!
anyway...happy birthday chargon!

Anne Boleyn said...

salam..


lama dah tak datang blog ni since kita cuti dari berblogging selama 2 minggu. huhu

haha gile terok kawan tu kena masa birthday. mmg kejam kaw2. nasib baik ada birthday cake. biasa yang hana tengok budak2 ni baling tepung lah telur lah. tp birthday cake nye takde. kesian nengoknya sape yang kena tu. huhu

p/s: jom baca entry MTV Worldstage jom. :)

mummysyafie said...

astaga..hahaha...kalau termasuk dalam golongan member2 uols ni kan, harus pakai baju yang yang boleh mandi terus setiap kali tiba bufday.

sib baik kawan tu tak pakai baju mahal2 Jamar oii..sian dier. tapi ok gak wat sekali sekali camtu kan..hihihihi

intanurulfateha said...

waaa confirm kite nanges klu kene mcm neh huhuhuuhu

Mknace said...

^_^ pergghh

ardinihumaira said...

hullamakkkkk...
kaw kaw kena. hehe.. dni ingat lagi dulu kawan dni kena siram ngan air susu tepung everyday yang dah expired. rambut dia sampai kena pegi masuk spa pasalnya seminggu cuci ngan syampu tak hilang2 bau masssssyyyammm haha sian ;p

epy bday to him!

Sir Marcello said...

pic last mmg best..semangat betul kwan tue nak tiup...takda balingan telur ke? hahaha

IntanBerlian said...

huhu, wah teringat zaman sekolah kalau prank2 ni..heee