Wednesday, August 4, 2010

Party with DAYANG at HRC KL

Kunjungan ke Hard Rock Cafe KL untuk kali ke 4 pada tahun 2010. Sekali jer kena blanja orang, tiga kali lagi orang yang blanja aku. Bertuahkan hidup gini, murah rezeki sesapa yang bermurah hati menyupport aku! 'Menyupport' ya murid-murid. Kata akar bergabung dengan kata dahan, menyupport la jadinyer! Sila catit kat buku 'new vocab'....
Ok, trip lawatan sambil belajar kali ni ditaja sepenuh oleh senior aku, dah 11tahun terpisah, akhirnya di HRC KL kami berjumpa. Berparti tanpa nachos dengan Dayang!!! Gila kan dunia tanpa sempadan, kalo tak  kerna Facebook, jangan harap la nak jmpa balik, dan kalo takde DSLR, mimpi le nak dapat tajaan sepenuhnya daripada Cik Pia a.k.a Dayang Sofia, katanya la kan. Iye kan ajer ok! Ops..dapat sepasang pass k, sapa nak kasi kan, ko nak kasi??? Terima kasih ye Cik Pia, nanti kalo ada lagi, leh la jemput saya lagi..auwww gitu...
 Ni penting, kalo nak sign Dayang, kena beli CD tao. Kalo takat men donlod kat 4shared.com, jangan harapla nak dapat signature&bergambar dgn dia time nih. Yup, time ni je la kan. Time lain, mesti bulih punyer, ke kena tanya manager gak, ala cam Nasha Aziz tu ker??? Opss..Kak Pia, NA tu untuk Nasha Aziz ye, sila take note..huhuhu...tak pikap la plak kali ni ek..iskh..iskh...
Sapa suka gambar ni? Aku suka! Aku suka! Aku suka! Atas bawah aku suka. Ko tak suka, ek pedulik apa haku. Time ni Dayang ngah nyanyi lagu 'Harapan Ramadhan''Satu Hari di Hari Raya'..Not bad sore dia, dah cam Man Bai.. Sila percaya kalo mahu hidup lama..Hukhuk..
 
 Ada iras-iras tak? Ya, cam kembar kan, lain mak, lain bapak. Ni bru tengok sekilas, belum tengok senior aku ni berduet ngan Dayang, mahu tarik diri Marcell nanti..Wow, ni mcm nak membodek untuk tiket yang seterusnya kan..Takpela, mana tao ada rezeki lagi kan. Ahakz..
Oh ya, baru aku perasan, gambar diorang sesuka suki je aku capture bebanyak, last2 gambar aku satu pon takde dalam NIKON gedabak nih ok. Aisey..

Korang rasa, aku pergi ke idak HRC KL pada malam tu ek?? Tak ek? Tu pasal takde babyface aku takde, balik2 muka Dayang je..byk2 256keping gambar yg ada dalam memori kad, 245 ada muka Dayang ok, huh..

..hahahahhaha

13 comments:

h a n i e said...

amboiii..kemainn..
tp Dayang mmg best!
hehe

Eyriqazz said...

bukan reti nak ajak eden..huk3.

maslinamansor said...

ko nak buat apa dengaa 245 gambar dayang tue?

.s.o.f.i.a. said...

cikpia suka!!!!!! tepuk tepuk tepuk pengakap!!!!

NUNU EERA said...

gmbr babyface u kt hrc yg lgi 3kali pegi kan ade byk.. cut n paste jela.. (bukan ayat saya..) hehe..

cikmay said...

fanatik dayang yer???? ;p

Sharinginfoz said...

wow sekarang ni bro asyik dengan artis aja

cikmay said...

fanatik dayang yer???? ;p

J.M.R said...

hanie : best2..hehehe

eyriqazz: next time aku ajk ko bro..heheh

sI tEDI said...

ambillah gambar sendiri. say cheeeseeee! snap!

ha ha ha

hans said...

aku suara dayang
unik dan best

P/S : Anda Semua Dah Daftar Sebagai Pengundi?

.s.o.f.i.a. said...

berlaku penipuan di sini..... dayang NURsofia okay!!!! junior, tak baik menipu. senior marah....

mummysyafie said...

cantik lak cicin munge dayang tu.