Monday, August 30, 2010

|| Everywhere is JIM || Ada sesapa kenal???

Aku pon tak pasti sangat apa yang istimewa sangat nama/words nih. Mana-mana pergi mesti ada je word/nama nih. Dari mula-mula tao nama ni, aku ada gak tertanya-tanya, JIM ni Jim yang mana satu ek. Ke JIM yang dalam frenlist aku ek? Wah, glamer kawan aku tu, nak kena tangkap gambar dok sebelah la nanti..
Sapa Jim sebenarnya? Sampaikan baju dia pon ada dijual merata-rata tempat. Then siap gantung tinggi lak tu. Dari bangunan sebelah dah leh terperasan baju tu. Tulisan pulak besar gedabak, saja nak bagi orang alert dari jauh. Tapi slimkah Jim itu?
Wah..ingatkan baju je dia letak nama, kat kasut pon letak gak ek. Ni bangga akan nama ke takot kasut kena curi dek penyamun di pagi raya? Tapi aku suka gelaran sampingan, cam tadi Slim Jim, yang ni Jim Joker lak, cam kena je kan. Tapi sapa Jim yang sebenarnya ek?
Opss..ni lagi satu Jim. Miss Fairlady Jim..sah..aku rasa memang ada persamaan dalam menetnukan siapakah Jim sebenarnya. Yg ni lak mungkin sportcar Nissan Fairlady diairbrushkan dengan nama Jim, supaya keretanya tidak dicuri atau tertukar dengan kereta lain. Mungkin, ya mungkin saja kan, belum tentu betul pon.

So, kesimpulan dia, Jim ialah seorang awek yang mempunyai Nissan Fairlady, bert-shirt Slim Jim tika menonton wayang dan berkasut kasual Jim Joker

Ada sesapa kenal? Kem salam kat dia ye...

11 comments:

ardinihumaira said...

hehe.. ganazzz ooo Jim ni siap ado brand.. :D

ejum said...

macam kenal.hehe

ejaMaria said...

emmm...belum berkenalan...

cik helena said...

ermm penah jumpe!

.s.o.f.i.a. said...

ha ha........ Jim ialah seorang awek yang mempunyai Nissan Fairlady, bert-shirt Slim Jim tika menonton wayang dan berkasut kasual Jim Joker. jim juga suka berjimba-jimba..... he he.....

Sharinginfoz said...

nasib baik jim bukannya jin

~~Ciklinn~~ said...

sapa yerk?

~ ReD ~ said...

uihh..hebat tu kalau betul2 itu la orgnya yg dbuat brand..


Rindu Nak Tengok Cerita Macam-Macam Aznil

MOFASAD said...

hahahaha

NuNu EeRa said...

mna slim jim xkomen2 lgi ni..??

Miss Fairladyjim said...

astarfirullah cik jaja!!!! kalau yer pun nak comission..janganlah sampai macam nie..malu giler aku ko letak header aku yang huduh tue kat entry nie!!!!!!.....anyway terima kasih daun keladi yer cik jaja...sila bagi elaun lebih kepada cik nunu untuk kami pergi berjimba2 minggu nie...:p