Friday, August 13, 2010

DUA DUA AKU TAK PERGI...

Bagi persoalan di entri INI SEMALAM..Jawapan sebenarnya adalah DUA DUA AKU TAK PERGI...bukan aku taknak pergi kedua-duanya, atau tak menghargai invi daripada Nuffnang, tapi ada perkara yang lebih penting yang perlu aku lakukan..ececece..

Tapi betol gak cakap si ERY & DayDeck, kalo betol aku leh pilih salah satu daripada dua tu, akan kupilih THE APARTMENT, coz lagi sedap, mahal& terbaek berbanding ngan THE EXPANDABLES...tapi tak bermakna The Expendables tak best tao..aku dah antar wakil pon..hikhik..tapi yang paling penting, bila join majlis berbuka ni, lagi best sebab dapat bergaul sesama blogger, dapat borak2, share something, atau mungkin juga dapat solat berjamaah bersama. Kan ke lagi best & nikmat tu..ala-ala macam Sharing Session bersama Eyriqazz hari tu..

Thanx u so much la kat Nuffnang coz invite aku untuk kedua-dua event tu. Terbukti mereka bukan sepertimana yang sesetengah pihak tuduh, Nuffnang racist or pilih bulu. Aku terpaksa tolak untuk ke Majlis Berbuka Puasa di The Apartment KLCC  coz im not around in KL. Tapi aku dah confirmkan tiket untuk keSpecial Screening The Expandables, so terpaksalah antarkan wakil je. Takpe, janji ada wakil gk kan..takde la kosong seat tu nanti..

Sebenarnya, aku pulang ke kampung sejak 1st day puasa lagi!!! Rasanya nikmat tu lagi best kalo dibandingkan berbuka puasa di The Apartment kowt. Walaupun juadah tak semahal & sebanyak di The Apartment, tapi nikmatnya tak ternilai bila dapat berbuka bersama famili. Betol x? Kalo tak percaya, tanyalah mereka yang berpeluang menyambut Ramadhan bersama keluarga tercinta...
Ini juadah berbukaku semalam. Sodap wooo..hikhik..

25 comments:

Miss Izah Mohamed said...

selamat berpuasa :)

NUNU EERA said...

wlpun xdpt pegi 2 event yg bez 2 tpi awk dapat sumting yg lgi bezkan..? hepi 2 c u hepi,D..

~~ciklinn~~ said...

hihihih mmg best buka dgn family lagi.. ciklinn tak sbr nak blik kg sabtu nie..

adess ayamm golekkk

Mohd Fadil said...

takpe...berbuka dengan family lagi nikmat...bukan selalu balik kampung time puasa..setakat the apartment, best lagi bukak pose kat apartment member aku...ehehehehe

~ ReD ~ said...

memang best kalau dpt berbuka bsama fmly. terus tringt time study jauh2 dulu. puasa x dpt balik berbuka n sahur ngan fmly..isk3

Perlu Ker Ada Friendship Day???

Review Filem Salt

Ery Farieha said...

asal x pas kat aku tiket?
hahahahaa

oh maceh link kan aku
ngeh3

sepet said...

berbuka dengan family memang best! ..

slamat puasa ..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnyer dapat jemputan....tapu tak leh lawan buka posa dgn family kan

CrewFathi said...

Selamat berpuasa!!

korang sila follow blog movie ini jap.. ---> http://terbarumovie.blogspot.com/ [sambil korang follow.. korang leh download movie terbaru.. Movie Tekken & Ong Bak 3 pon dah keluar dah.. =) ]

ezam said...

apesal selalu dapat invi/offer dari nuffnang ek????


ni nk jeles ni....hehehhe

apa2pon bukak pose dgn famili lah yg paling best sekali~

cik helena said...

sygnya tp bukak pose ngan family memang terbaik!sabtu nih baru dpt bukak ngan semua ahli keluarge..hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

Laaa bro knp xpass kat Pojie yg The Apartmen tuh?? NGidam tau..

Love,
PojiePooh Abdullah

cik GULA-gULA said...

lama tak jengah kamu kat sini bro:)

maslinamansor said...

Kelaparan la...
Sampai bila dok kampung...?
Kirim salam kat semua..

mummysyafie said...

sumtimes..melepaskan sesuatu tu tak semesti nya kiter kehilangan yang lain. apamacam?? best tak berbuka kat kampung?

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site www.jmr23.com
Is this possible?

J.M.R said...

mummys : best giler kak..jeles x?:-p

J.M.R said...

anon: yes, sure..

seimura said...

bestnya buka puasa bersama famili terchenta. sob sob sob..

dilaOHdila said...

betul lah jay....
buka posa kat rmah ngan family lagi best. bebas nak gerak2 sana sini dan tak berebut rebut. aman damai peace cool kan (hehehhe)

kak ina kl said...

salam dan selamat berpuasa.

memang betul berbuka dan bersahur bersama keluarga tercinta lagi best dari berbuka kat luar terutama bila gi seorang..

Cath J said...

selamat berpuasa yer... :)

Anonymous said...

Good brief and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.

darkbatman said...

memang best biler bersame keluarga.. ak ne upn dh lame x joi xtvt nuffnang..

Matjoe said...

nice one. aku nak balik kampung 2 minggu dari sekarang