Saturday, July 10, 2010

[WORLDCUP] TIKUS-TIKUS PINK pilih GERMANY tempat ke-3!!!

Ok2..makin menjadi spekulasi dan makin menjadi kegilaan peminat bola sepak untuk World Cup 2010 nih. Sampaikan ada sesetengah tu terlalu taksub, silap2 kena ngucap balik weih..Aisey..Selain Paul si Sotong Peramal tu, ada sekor lagi burung dari Singapore yg leh predict sapa yang akan menang. Untuk tempat ke 3 & 4 pagi nanti, dua2 ekor ni pilih GERMANY. Dikatakan sebelum ni, Mani si burung peramal ni juga telah meramalkan semua betul, sebijik cam Paul si sotong peramal tu. Kecuali Final World Cup 2010 nanti. Sekor pilih Netherlands, sekor lagi pilih Spain. Tapi ramai yang tak tahu lagi, ada sekor lagi yang bakal predict kemenangan malam nih. Dari Malaysia okkey!!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TIKUS-TIKUS PINK a.k.a TETIKUS PINK dari Malaysia meramalkan GERMANY tempat ke-3 malam ni!!! Eh2, sama lak cam Paul sotong peramal & Mani burung peramal. Dikatakan semua ramalan adalah tepat&jitu. Kdg2 masa 2nd half baru tikus ni ramal, kdg2 minit ke-89 baru dia ramal. Ikot suka hati dialah..kan dia TETIKUS!!!

 Fakta Tetikus Peramal
  • prezen dari Cik Nunu atas kematian tetikus hitam JMR!!! Tetiba rasa suka lak ngan kaler pink..ya ampun!!!

10 comments:

MiJa said...

har har har!!!lawak sungguh...

velasrizal said...

hahah terkena aku huhu..

Gara-Gara Ramalan Paul The Octopus !

NUNU EERA said...

make sure jaga tikus ni elok2.. utk ramal world cup 4 tahun lgi.. bole??

a kl citizen said...

stailo betul peramal dari malaysia ni
saya rasa dia ni lebih glamer

entri terbaru saya : fikiran tidak tajam

.o r k e d. said...

wahhhh... senget je. mati2 igtkn btul2 tikus pink. haish. jmbunyea tikus pink, orked pnye pown itam je ;p

fitri said...

dan siapakah juara? ahahahahaha

Sharinginfoz said...

he he he tikus tikus

maisyara Pot! Pot! said...

tikus? hahahahaha... ^^

Anne Boleyn said...

hahaha keakar betul. mouse rupenye. comel arh tikus2 pink tuh. hehe :p

Kaseh NazLieza said...

ya ampun..pink for jmr...ahahahahaha