Monday, July 19, 2010

Wah, ArielPeterPorn pon ada BLOG???

Salam pagi Ahad, pagi2 dah dpt menda yang menyegarkan. Bukan kopi, nescafe mahupun teh tarik. Taktao dari sumber mana, arielpeterporndownload.blogspot.com!!!..Dalam blog ni, sumer ada. Lengkap ngan biodata Ariel Peterpan, Luna Maya & Cut Tari. Rasanya ada antara korang mesti ada penah go thru blogspot ni kan? Menarek kan? hahahahha..1st time aku blogwalking kat blog tu. Caya lah sapa yang buat tu, rajin&dedikasi!!! Siap ada link full download video Ariel Peterpon ngan Luna Maya, Cut Tari dan lain-lain.
Sapa-sapa yang jadi PI untuk kes ni, leh le rujuk blogspot Ariel nih, banyak info-info pasal kes dia..hahhaha

Lagi best, Maria Ozawa siap bagi komen pasal video Ariel Peterpon nih! Mak aieh..si Ariel Peterpon ni kira terer gak la, taiko siap leh tertarik ngan dia. Cayalah..erk? Sapa Maria Ozawa? Kalo ada yg taktao, pandai2 yg tahu , bagitau pada yang taktao. Saya tak tahu..weee~

Terbaek..pas go thru ke blogspot ni, ternyata, blog Ariel Peterporn ni bukan orang Indonesia yang buat, tapi orang Malaysia!!! Wow wow wee..Tabik toink..toink..aku ngan owner blog Ariel Peterporn ni. Orang kita serba boleh.  1Malaysia mesti mari!!!!~


** Pagiku ini sungguh indah........:-p

15 comments:

cik selamah kundang said...

dah agak dah...sahih bukan dia punya

SyerAgh said...

smpat ke buat blog dalam penjara tu. haha

Ery Farieha said...

teruja gila ko tau blog ni
hahahaha

♥CIK SHA♥ said...

sok bergaduh la orang indon dengan orang malaysia nampaknye..ish3..

ejaMaria said...

makin popular la blog tu lepas ngko promo kat sini... hehehe

sI tEDI said...

erk!
gambar die ngeri :(
i bawah umur

dL said...

macam-macam...
hahhha

Cik Akma said...

errrrrr geli~

maslinamansor said...

nasib baik ari tue masa kes Wan Nor Azlin xde orang buat blog tentang dia... :)

miEz haNeM said...

macam2 da dorg nie

- zuriey - said...

rajinnya rakyat malaysia ni

Matjoe said...

HAHA, NGKO JADIK FOLLOWeR X??

Sharinginfoz said...

hmmmm ni mesti org lain 100%

~ ReD ~ said...

hhahahah...aku baru nak tanya mcam Matjoe..:D


Latest entry : 10 Juta Pulu$ Dalam Genggamanku!

annadzirah said...

ceh.
orang malaysia wat??.
memang dia peminat fanatik kot.
hahaha.

*sejak ble blog ni ada domain?. wiwitt.

ENTRY BARU ; Baru Ni Nak Buat Review Twilight.