Tuesday, July 20, 2010

TIKET PERCUMA CUCI THE MUSICAL 2 DI ISTANA BUDAYA!!!

Teruja dan gembira dapat emel dari produksi Cuci The Musical! Tak sia-sia capture gambar ikut daya imaginasi kreatif aku, di saat-saat akhir 'Peraduan Cuci Macam Saya' anjuran POS MALAYSIA. Biasalah, tipikal Melayu memang aku amalkan sejak dulu, last minit baru nak buat kije. So, memang tak mengharap sangat pon. Dah plan nak book tiket ngan Istana Budaya minggu ni, kalo la tak menang. Syukur, alhamdulillah, nasib menyebelahi aku, 2tiket yang pasti, dan bonus dapat jumpa pelakon-pelakon teater Cuci The Musical 2 esp Vanida Imran..hikhikhik..cantik wok!

Dan wat confirmation RSVP, just tunggu Ahad ni je la. Terasa nak ketuk pala Afdlin Shauki & Awie, series 2 ekor ni lawak giler woo. Last year layan Cuci The Musical, siap berebut-rebut nak jumpa diorang. Harapnya tidak lagi pada tahun nih. Thanx POS Malaysia&produksi Cuci The Musical 2.

Act. aku send penyertaan contest ni pon on the last day. Dia nak sebelum kol12pm, send gambar by emel, dalam kol11am aku antar. Sekeping je, walaupun agak banyak gak snap gambar dalam toilet. Series mati idea. Gamble je aku antar gambar yg dipilih main ikut sedap hati, sesuka sesuki! Dah ada rezeki aku kot, janji dapat layan teater Cuci The Musical 2 PERCUMA! Alhamdulillah..nak tengok gambar yang aku gamble utk contest nih..meh aku tunjuk..sekeping ni je aku antar, walaupun gambar memang gamps, tapi terima kasih la kepada motor membe aku, peralatan membasuh pon memba aku yg punya, dan kamera tu akulah yang punya! Check it out..hahaahaha..


JMR : tiket 2keping, sapa mahu teman gue!!!

15 comments:

daydeck86 said...

aku nak teman leh tak..... ahahhahaa

NuNu EeRa said...

yey... leh minta autograf nnti..

- zuriey - said...

bestnya..saya dengar pun teruja..nak itot..hehe

naz said...

ah cemburu beb haha

cik selamah kundang said...

wei.kau basuh motor dalam bilik air ke jamar.gilos.muahahahaha.muat plok masuknya

sI tEDI said...

tiket 2 keping lagi2 mau tanya.
bawak je lah cik pink tu

ha ha ha ha

kalau soploh keping aku nak gak ikut!

sweetsal said...

akak pun nak ikut..tak pernah gi lagi istana budaya..blh gak jalan2..hehe

JMR said...

si tedi: mana tao nak tukar selera lak ke..hahaha

~ ReD ~ said...

kalau dpt tiket CUCI free tengok kau cuci motor, x nak aku. haha ;p

21 Tip Bagi Yang Sukar Solat Subuh (Bhgn 1)

21 Tip Bagi Yang Sukar Solat Subuh (Bhgn 2)

maslinamansor said...

nak!!!!!

sarah shafie said...

mau2..leh?

perondajaketbiru74 said...

salam bro...tahniah sbb mng tiket cuci tu..hehe klu tk de org nk pegi gua pun bole wakaka....lu tau tk mcm mana nk bagi kuar komen kt entri gua ni sebab tkde kuar ler.

Matjoe said...

nice bro. ingat nk tgk jugak

nadia.yusof said...

uih... congrates2. xsempat nak antor peraduan. sibuk amat masa ujung2 time submission tu. adeh. xpolah.. dah beli tiket dah.. enjoy the show!! nnt update apa yg diff dgn last year eh!

mummysyafie said...

nak la tiket tu..tapi sapa nak teman yer