Wednesday, July 14, 2010

Tertunailah Hasrat di Hati - Rempit @ Sepang International Circuit

Taraaa... Tertunailah Hasrat di Hati. Wah..guna tagline Kak Ina..bukan per..nak expresskan rasa excited pada hari Ahad yang lepas..JMR was there!!! Sepang International Circuit..bukan di seat penonton, tapi di tempat yg lagi best...


Pe lagi beb. Skali skala merempit pon layan gak. Wa kalo dapat rembat 200km/h pon best ni wok. Men dalam track la, pe barang rempit kat jalan. Tu gali lubang kubur sendiri namanya. SIC kan ada..Safety First ya...
Lu pehal ni bro. Pandang2 lak. Tak puas hati jum race la..Puk pala tu kang!
Kasi pecut lagi la. Hambek ko! Cicir 4tiang bro! Pe slow sgt nih..
Amek lap, kasi cecah lutut la..Tarak hal, titanium insert ado, takde nak haus2..janji lutut wa selamat..Lutut aset penting tu woo..
Kena cicir je korang nih..buhsan la...
Gadis litar versi Muslimah. Tenkiu kerana tak putus-putus menyokong wa..
Rempit-rempit pon, dalam hati ada taman woo..Terbaek la Uncle Razman & Ateh! 

Wa tukang tolak motor jer la, driver juga tukang amik gambar diorang. Mana wa mampu nak angkat lagi bro. Eh? Motif pe wa lu wa lu nih. Huh!Uncle Razman & Ateh adalah uncle&aunty pd Cik Nunu. TQ for the chance utk sedut asap & bingitkan telinge, IM HAPPY!!!..Ahakz. Janji hasrat untuk berada di sana tercapai. Layan giler dengar bunyi bingit superbike2 sekalian. Feel dia lain macam woo. tetiba timbul hasrat nak angkut sebijik superbike nih. Berapa tahun lagi ek baru mampu nih? Huh..takpe2, cita-cita tu penting..yosh!
::H.A.P.P.Y::


**harap2 1day nnt leh konvoi superbike ngan Mat Joe..xgitu bro! Wa dah teruja nih..

12 comments:

NuNu EeRa said...

pki lgi 5 tahun.. yang pasti 2 seat.. sekian..;)

Anne Boleyn said...

angkat lah superbike sebijik..ley bawak cik nunu merempit lepas ni. hehe :p best kan. tapi kan, siyes.. kalau nampak orang lalu bawak superbike, perghh.. macho seyhhh haha :p

o kambeng hitam o said...

der, kemain hensem dgn moto? :P

baincardin said...

Salam. Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

Sharinginfoz said...

wow memang seronok le merempit ni

annfrendly said...

pergh.. lutut dah nak cecah trek.. hebat!!!

kak ina kl said...

mak oiiii kaki rempit..tapi tak per..merempit secara berhemah..


taman tamadun islam tu akak ambil gambar dari luar ajer..bawak ramai takut nak masuk...tiket mahallah.

munir said...

Fuhyoo!! Mula2 ingtkn btol2 naik pi merempit kat citu...skali ahahaha

Tp xpe..ade rezeki nnt dpt jugalah merasa sendiri superbike tu... :)

maslinamansor said...

don namapak kamera yang dipegang tue je... huhuhu

annadzirah said...

suka tengok superbike.
suka bunyi dia.
tapi cukup tak suka ble org yang pakai superbike ni dekat tengah jalan.
suka2hati je nak jalan tengah2.
HAHAHAHA.


ENTRY BARU ; Pernah Alami Kejadian Ini? ; Salah Orang.

NuNu EeRa said...

Amin.. nnti klu u da bli motor 2 leh la i pasang seat yg i bli ni.. huhu..

Matjoe said...

@jmr - fewwiiit, aku mmg minat superbike tp bab bawak laju ni gerun skit. maybe beli nak tunjuk yg aku berjaya manage duit sampai leh pakai superbike. tggu age aku 35 nnti, hmm 6thn dari skng. lamaa tuu tp tu laa skng fasa membesarkan anak dan melebarkan keluarga