Thursday, July 8, 2010

SEMI FINAL WORLD CUP 2010-GERMANY vs SPAIN- terpaksa ditunda?

Oo iye? APA???? SEMI FINAL WORLD CUP 2010-GERMANY vs SPAIN- terpaksa ditunda? Ahakz..apalah agak2nya yang korang ngah menunggu ni rasa ek, kalo betul tetiba semi final world cup 2010 ni ditunda. Dahla game hangat. Lagi sejam setengah nak start, tetiba Afrika Selatan cakap, game semi final ni terpaksa DITUNDA? Waka eh eh....

Owh...tak kan? Tunggu je la..order la lagi nescafe  ais segelas!! Penyokong Germany nak makan sotong celup tepung ke sotong goreng kunyit???


9 comments:

.o r k e d. said...

sotong sambal. sodap!!

azieazah said...

Cisss baca tajuk entri ni macam tak bleh blah...hehehe

Melompat anak dara Kak Azie bila Kak Azie bacakan tajuk ni kat dia.

buat gempaq jer tauuuu!

JAI said...

Goreng pun sodap..ahaks

AISHA SAAD said...

INGAT BEBETOL LAH TADIKK!
ADEHHH~

kenwooi said...

tertunda? dont have la.. =)

Ery Farieha said...

ciisssss
kek
hehehee

Sharinginfoz said...

germany 4-2

seimura said...

pehh tajuk bikin gempak siot.

go Germany go! haha.

NuNu EeRa said...

klu t'tunda jwpnye lyn french fries then tido.. lgi bez..