Saturday, July 3, 2010

seb baik 2nd half aku sempat tukar support team NETHERLAND..yes! NETHERLANDS 2, BRAZIL 1...

Aiyo, camno ni Brazil???.. Score dah awal dah. Baru men 10minit dah 1st gol. Bagus..tapi apa cher ngan bolos dua kali selepas tu. Dah tu, 1st gol Netherlands memang nampak sangat salah goalkeeper. Tak cukup training tumbuk bola ke?Aiyoo...Geram lak nengoknyer. Tapi takpe, leh sabar lagi. Aku still support Brazil lagi. Kata skill Kaka & Robinho mmg terbaek kan. Layan giler tengok player Brazil olek bola. Cekap, pantas. Bagus si Kaka olek bola, I loike...tapi makin lama, tengok player Brazil pon main dah cam lahanat. Pancit apa diorang nih. Tak cukup tido ker semalam hah?

Masuk je minit ke 66, aku dah tak leh blah tengok Brazil men. Minit ke 67, saat ke 58, aku decide tukar support team Netherlands. YES!!!! minit ke 68, si SNEIJDER bg heading terbaek. Terjah ke dalam gol. Alhamdulillah..team aku score lagi 2nd goal...Huh..seb baik aku sempat register tukar team yang aku support. Sneijder, u make my day! Cayalah Belanda, ke semi final jua akhirnya. Tua-tua Robben pon, berguna gak kan..hikhik...

So, per cher ni penyokong Brazil Mau siap pakai jersi Ijau Kuning cam padi ngah masak ranum lagi tu. Ntah2 jersi tu tahun 1994 nyer kot..Hikhik..Erm..next game nak support apa lak, Germany ke Argentina? Sotong peramal ramal Germany akan kalahkan Argentina. Huh..yeke?...Takpe2..bagi aku pk luh....

Hahahahahahaha......~

9 comments:

jfook said...

Ned did a good job today. :)

Ery Farieha said...

aku kecewa~

cik panadol said...

uish mane aci main tukar2 team ni....tak adil...

JMR said...

jfook: yup,exactly..a very gud luck went to Ned..congratz..

ery: aku pon sebenarnya..huhuh

CP: tu strategi namanya..hikhik

ejum said...

pergh..terbaik seh netherland.... (tapi pi lepak kedai pakai jersey brazil warna biru) nasib aku balik awal..kalau x..malu beb..hehe

mummysyafie said...

sempat gak tukar team pilihan..salah satu strategik gak tu..hihihi

kak ina kl said...

kelakar lah kamu ni..akak memang sokong orange...masa buat N3 kat PA2 tu akak dah kata akak skg orange..

WPY said...

aku memang sokong Hollando...
lepas nie aku sokong Argentina pulak....(dua-dua jersey ada dah beli)heheh

~ ReD ~ said...

cis! mengelat separuh2..haha


Latest entry : Memang tak boleh blah lah makanan macam ini!