Saturday, July 10, 2010

Paul Sotong Peramal, kalau awak bijak, cuba TEKA apa yg DAH jadi di SINI !!!

Paul,ooo Paul si sotong kurita...Kalo awak bijaksana, acu cuba try test, apa yang dah jadi di sini? Nak kena letak  makanan gak ker nih? Ok2..saya letak ini........
 makan puas-puas ye..makan tak Chicken Chop nih???
Kalo awak tak makan, leh jer pass kat orang lain. Ramai lagi yang datang nih!!!
Wooooo..korang dah kenyang, nak blah gitu jer? Sapa korang sumer nih? Korang tahu sapa diorang semua nih? Kat mana diorang sumer nih? Dan apa yang diorang buat kat sana nih?????


Tak tahu ker? Takpelah....

Nantilah aku cerita...weekend mahu layan Paul si sotong kurita tu, almaklumlah dah tak lama riwayat dia kan....

H.A.P.P.Y W.E.E.K.E.N.D!!!

7 comments:

Sharinginfoz said...

cerita pasal sotong sodap kan...... makan sotong pon sodap.....

daydeck86 said...

Sotong tu musti tak tau apa hal terjadik ekkk... ehehehheee

kenwooi said...

netherlands! =D

enyheartsdiamond said...

hahaha.. dia tak boleh ckp pon.. mcm mn nak bitau apa yg terjadi :p

*tolong promote ni:))

http://enykikilaladediamond.blogspot.com/2010/07/how-to-get-free-passes-to-mtv.html

"Cepat!!! Jumlah pass percuma terhad dan tidak dinyatakan pula berapa bilangannya! Mungkin sesiapa yang memberi nombornya kepada saya bertuah untuk mendapatkannya!!! Cubalah!"

Kaseh NazLieza said...

wahhhh...semua wat entry psl paul sotong ni..hebat penangan dye..

Anne Boleyn said...

eh eh eh. sape yang berbaju biru tu ekk.. muahaha :p

btw, hana pon sama tak wat lagi entry sal ni. tunggu lah dulu. x sempat nak wat lagi. huhu

haslina said...

gambar saya confirm tak de kan...ermmmm