Sunday, July 11, 2010

Paul pilih SPAIN, Mani pilih NETHERLANDS..kita tengok siapa yang kena!!!

Jom layan ni luh sebelum membida team yang bakal julang World Cup 2010 nnt.


Ahakz..Video Paul Sotong Peramal & Mani Si Parrot Peramal. Ingatkan sotong je orang dok percaya, rupanya burung pon leh meramal gak ke. Tepat ke idak, sama2 la kita tengok. Tapi aku rasa better tak guna word 'ramal' coz 2 ekor ni hanya main teka tembak jer walaupun dikatakan sotong mempunyai 9otak, tapi tak bermakna mempunyai 9akal. Akal & otak berbeza kan?

Tapi yang pasti, salah sekor dari dua ekor ni akan BETUL. Macamana kalo si Mani yang tepat ramalan tu & si Paul sotong peramal tu SALAH? Adakah penyokong Spain akan membunuh si Mani burung peramal atau si Paul sotong peramal? Haa..yang ni binatang apa lak nak buat ramalan??????



Meh tengok ramalan Final World Cup 2010 yg ni lak. Tak guna kad, tak guna box makanan TAPI hanya menggunakan tuala mandi nak g bilik air jer!!! .Jangan salah sangka, ini haram tak guna pape, tak guna otak, tak guna akal, mahupun nafsu. Tapi ini penting tao!!! Eh..act ni bukan ramalan, ini adalah JAWAPAN pada FInal World Cup 2010 malam nih!! hahahah..


Yes, jawapan menunjukkan SPAIN di situ..patot ker aku SUPPORT SPAIN malam nih??? Yes, ke dataran bawak towel ni ajer la!!! Boleh? Apa ku kisah????


Korang support team apa Final World Cup ni?
Belanda ke Sepanyol???

5 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

uhuks...uhukks...tak tau nak sapot yang mana satu...

kalu sapot yang mana menang aci tak???

xazryx said...

belanda2 !

Cik Akma said...

adik saya cakap belanda. *ttbe hahaa

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Kita tgk binatang mana yg akan jadi lauk esok??

sotong celup tepung kah atau gulai burung hahaha

Sharinginfoz said...

rasanya yang menang either holland or netherlands or belanda