Thursday, July 22, 2010

Paham x?

Salam..miss me? wah miss you too..cetts poodahh..satu malam satu hari tak online, terasa lama lak. Uiks..nak wat camana tempat lepak semalam tu, broadband pon takde coverage. Totokan gilo. Sabar je. Bukak2 FB rini, 143notifications. Ye2, bukan msg utk aku, tapi komen2 orang dok tag ntah pape. Sabor je la ngan dunia FB tu.

Psstt..

Korang pernah tak, depan ATM , ngan penuh konfiden, cucuk IC kat tempat bank kad? Then machine tu  cam hang, then kamo ngamuk2 rasa nak bg pelempang tambah penyepak. Sekali kuar kad tu, baru perasan. Owh itu bukan Maybankard, itu IC saya..Amik IC tu, masukkan dalam wallet then blah tanpa rasa bersalah kat ATM..penah? Tak penah? Takpelah...


15 comments:

Ery Farieha said...

wakakakaka
nak gelak dulu
TAK PERNAH
ko pernah ek? :P

cik selamah kundang said...

haha.kau ke

izansalleh® said...

nasib baik ic tu kuar balik.
kalau atm telan?
tak ke lagi malu...
HAHAHA

ezany said...

tak ponah lai..

Sharinginfoz said...

tak pernah le buat macam tu

Miss ... said...

x penah wakaka

Mario said...

tak penah...cucuk kad parking penah arr...wakaka

seimura said...

ouchhh... tak pernah la bro. hahaha

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tak pernah tapi nyaris2 jek nak cuba untuk bukak pintu yang kunci tertinggal kat dalam.


nasib baik sedar kalau tak hancuss ic tp yang jd mangsa lesen.

huhu..

lydzar said...

tak pernah sebab mmg hanya maybank card je yg dibawa dalam coin purse tu :)

aque said...

x penah.... hehhehe.....

baincardin said...

Salam.

Cahaya-Bagaimanakah rupa kebesarannya? Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

Yatre Hayati said...

adakah itu berlaku pada anda?? ok anda giler!!! hahaha..tahniah...

maslinamansor said...

tak pernah pun...
ada orang tak kat belakang masa dok maki berjabu tue... hehehe

- zuriey - said...

nasib bek atm tu tak hang terus..kalau kena telan ic bro,naya je