Tuesday, July 6, 2010

natang! DOKLEH PUBLISH KOMEN:::dot com???:::Sharing Session:::

GOSH!! dah la masalah rumahtangga sendiri tak setel lagi, timbul lak masalah rumahtangga jiran lak..Dari td lagi komen takleh dipublish. Padahal notify dlm emel masuk je. Ingatkan salah setting comments ke apa, igtkan jmrblackfinger ni je ada, rupanya teratakamo pon problem sama gak. Yes..kita harus bersabar bro! Jangan down cepat sangat. Think positif..ahakzz....

Semalam baru berkira-kira nak ada dot com sendiri. Diskusi ngan cik Mutia menunjukkan based blogspot ni lagi senang compared dgn yg lain. Yang mana tu, aku pon tak gheti sangat. Nak kena take time lagi ni, nak kena tao luh camano best guna dot com. Ramai orang gitau, guna dot com lagi macho dengarnya, takde la menyawang kat blogspot. Macho camano tu? So, kepapa yg dah berdot com, amacam? Best camano tu? Meh kabor sini sket..

Tak kisah la memana luh, menumpang ngan blogspot luh pon ok lagi kot ni.(wpon terasa nak tukar dot com sesgt!!!) Lagi pon rasa blog JBF nih pon masih baru bertatih lagi. Entri-entri pon masih tak semantap dengan entri-entri blog otai-otai di luar sana. Yup, masih perlu banyak belajar & terus belajar. So, pada otai-otai, teruskan berkongsi tips2 menarik anda..yoroshiku ne..~

**giler tabik spring ngan bro Eyriqazz, tak abes2 dia cakap blog dia adalah blog cap ikan ayam goreng dia, tapi tup2 dah jadik guest blogger untuk Sharing Session Nuffnang. Terbaek bro! Seb baik aku dah ada banyak koleksi gambar ngan kamo, kalo idak, pasni kompom susah nak bergambar, kena Q ngan peminat2 lain lorr...TAHNIAH!
detail pasal sesi TT nih..
Date: 9 July 2010 (Friday)
Time: 7pm – 9pm
Venue: Pak Li Kopitiam, Setapak Indah outlet

 Nak join? Cecepatlah antor emel ke sharing@nuffnang.com. Sumer info ada di site Nuffnang.

10 comments:

Hazzy Ishak said...

blog kita senasib ;(

JAI said...

memang bro..hampeh betul..dah report mungkin lambat kut diaorang ambik tindakan

[-suziey-] said...

hmm tu la..sabo je ngn blogspot..problemo btl hr ni..

hmm xdpt g la nuff event tu..ade progrma..

.s.o.f.i.a. said...

aku kena gak!!!!!!!!!!! memang bulltaik ini blogspot....

donnyien said...

salam bro,
festime mai ni...aku nak join sharing boleh?hehe

JMR said...

yeah..komen dh jadi!

Kaseh NazLieza said...

ala..JMR pon setanding dh dgn eryqazz kan..ececeh...

Eyriqazz said...

thanks bro atas sokongan...eden masih rasakan blog eden still blog cap ikan ayam goreng..masih byk yang perlu diperbaiki dan belajar..dari bro juga..

P/s :dapat invitation tak>?

Redbloodsnow said...

haaa tuh la kan. best wooo jd guest nufnang...huhu. nak join tp zie jauh sgt arr..adehhh

maslinamansor said...

jmr dah ok kalau nak tukar ke dot.com...