Friday, July 9, 2010

[MOVIE] THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE

Movie: THE TWILIGHT SAGA : ECLIPSE
Director : David Slade
Cast : Kristen Stewart(Bella), Robert Pattinson(Edward), Taylor Lautner( Jacob)
JMR Rating : 2.8 / 5


Pada peminat-peminat Twilight, pasti korang ngah tuggu2 Eclipse ni kan. Kenapa eh? Ada yang jawab, "Aku layan novel dia, harus tgk movie lak!", ada yang cakap " Episod b4 ni aku tgk, kena tgk yang ni la gak! ", lagi best " Aku nak tengok Jacob!!!"..Rata-rata yang reply gini adalah perempuan! OO yeah..best sgt ke Eclipse nih?Korang tengok, korang jawab la nanti ye..heheheh..Rating aku dah bagi tu..

||LEH LINK KE SINI UTK PLOT SUMMARY||

:Fakta ECLIPSE::
- 80% adalah dialog, 20% adalah action. Paling gempak sket, time team Edward&Jacob fight ngan team Vistoria. Sket je la pon..
- Untung Bella, leh kiss Edaward&Jacob, pasti ramai girl kt Mesia telan air liur..Ramai ye, bukan sumer!
- Kuat tol kesabaran Edward, sanggup tengok Jacob hug Bella depan2 mata. Gentle la bro!
- Taktao lak warewolf & vampire ni ada sifat jealous & perasan.

11 comments:

baincardin said...

Misteri alam jin...pernah terjumpa ke? heeeeeee.....^_^'

Juz Call Me Sharz said...

xbape berkenan kat bella...
klu nak pilih laki,pilih je salah satu..
xtetap pendirian..haha..

Sesumpah said...

aku rate 9/5!

.o r k e d. said...

bella ngengade. tamak haloba

suhaisweet said...

Visiting here in ur cool blog...nice..This is 'special'for u friend. Don’t Miss it!

Kaseh NazLieza said...

ala half jer ke jmr bagi star...lieza suka citer ni...tp lom smpat tgk..uhuu

annadzirah said...

suka sangat cite ni!.

====================================
ENTRY BARU ; Aku Terjumpa Duit RM100!

NUNU EERA said...

sy x tengok..;)

daydeck86 said...

salam bro nice meet u also meh...
bleh la menuntut ilmu photography kat sini kan,.....

Vanilla Popsicle said...

aku tak tergolong dalam ramai tu :)
tak telan air liur. telan air oren.

enyheartsdiamond said...

nak tgok VAMPIRE SUCKS! ;P