Thursday, July 8, 2010

[MOVIE] THE BACK UP PLAN

Director : Alan Poul
Cast : Jennifer Lopez, Alex O'Loughin

WARNING : Citer lawak cinta ni best untuk ditonton, bukan dicontohi apatah lagi diikuti.

Mengisahkan Zoe, ala-ala andartu yg sgt desperate mahukan baby. Sedar diri tak dapat lelaki impian, Zoe amik keputusan untuk wat suntikan sperma ke dalam rahin dia(insemination). On the day yg dia buat proses tu, otw balik, dia dah terserempak ngn Stan, gara-gara berebut taxi. Then, Zoe join satu group untuk ibu-ibu tunggal. Stan & Zoe fall in love, tp Zoe still x bgtau pasal insemination tu lagi. Pas disahkan pregnant baru la si Zoe ni bgtau Stan pasal pregnancy dia. Stan punyalah marah. Marah2 syg, lama2 leh terima gak. He's trying to be a good father. Dia try blajar psl kids. Then Zoe disahkan pregnant twins.Punyala terkejut si Stan smpaikan dia macam takleh nak accept twins tu.......

( thats all, kalo nak pnjg2, dah bukan namanya review, itu skrip..hahahah)

Aku kasi 3.8 drp 5 bintangs! Jalan citer memang sempoi & catchy. Aku pon hairan ngan movie luar ni, jalan citer simple, tapi catchy. Susun atur jalan citer tu yg buat lawak pon cam ade romantisnya. Layan abes..bagi yg ada Cathay Loyalty Card tu, leh join contest atas tu. Jawab soklan disertakan dgn tiket The Back up pla as a bukti. Hadiah pon cam menarik je. Tapi aku takleh join, coz the tiket yg dapat tu, masuk dlm album tiket kami berdua..'kami'???Sapa???...hahahahah

12 comments:

..nOj.. said...

mcm best je cite ni. lagi2 jlo yg berlakon. mmg nk tgk la nanti

::misz maney:: said...

best eh? nak g tengok la nanti..

NuNu EeRa said...

yup.. cite ni lgi bez dri cite zoo.. hehe..

Hazzy Ishak said...

i love JLo, tak sabar nak tengok bontot dia.HAHA

maslinamansor said...

"kami" tue sapa...
makwe ker?

~ ReD ~ said...

i like diz film :D


Latest entry : Pengakuan Terbuka : Aku Curang Pada Kekasihku!

enyheartsdiamond said...

i love j.lo :))

Cik Akma said...

heee da donlodd. lalalaa :D

Fifi Rahmat said...

cter neh dah lama kan, cuma Malaysia baru beli je movie neh. i dah tgk cter neh kat mana ntah. lepas tu sampai lupa, mgu lepas tgk dgn kwn2, time tgk tu, br teringat, cter neh i dah pernah tgk.

eh, btw u dah tgk Knight and Day? best ghiler!!!!!

cik selamah kundang said...

dah lama donlod tp belum2 lyn..

Kaseh NazLieza said...

ecececeh...nk g tgk dgn peneman setia la tu..ehehehe syoknyer..

Anonymous said...

I confirm. And I have faced it. Let's discuss this question. Here or in PM.