Saturday, July 24, 2010

|| LUNA MAYA & ARIEL PETERPORN bakal berkahwin ||

First time dengar kabar Luna Maya&Ariel bakal berkahwin, reaksi aku biasa jer. Alah, diorang dah kawen tu, nikah je belum kan..kan..kan..hahaha..paham? Tak paham ek..takpelah, lupakan ajo..
Elok gak la kalo betol diorang nak kawen kan. Kalo niat nak tutup kes, btol ke leh tutup kes tu? Dan kalo betul diorang berkahwin, kahwin di dalam penjara kah? Wah, cam best je wat outdoor wedding photography dalam tembok batu nih. Tu bagi aku memang la best, shoot style baru kan, tapi bg diorang, agak2nya best ke idak???

Mestilah best kan!!! Majlis mesti ditaja sepenuhnya kan.....

**ada sesapa tak nak bg projek wedding photoshoot kat aku yg sesi outdoor di dalam penjara? Cam best je corak2 kat dinding dalam bilik sel kan?...huhuhuh

5 comments:

jajarina said...

hahaha.. ayat kat ats tu, tak boleh blah.. sengal~ ekekeke :P

aque said...

mereka mahu berkahwin?? hik3.. ok lah. alhamdulillah... :)

cadangan tok bergambar kat sel.. oh nonono.. seram kot... ada kew org nak bergambar kawin dalam penjara??

NuNu EeRa said...

mcm bez je wat shot kt penjara.. effect seram yg sgt natural.. kan..

.s.o.f.i.a. said...

wedding idea yang agak menarik..... bley put in consideration tu!!!! he he.....

mummysyafie said...

hahahah....kawen dah, nikah je belom iyer dak. ni ayat mainan kat opis ni..ngeee..

kalau kawen nak tutup kes, mungkin terlambat ko. tapi kalau kawen nak mulakan kehidupan baru..nak perbetulkan kesilapan..mun ok lah tu.

doakan terbaek lah tuk diaorg ni.