Sunday, July 4, 2010

Kempunan Berbogellah Diego Maradona - CONGRATZ GERMANY

Wah..Quarter Final World Cup 2010 Germany vs Argentina..result: 4-0 sudeh. Bersemangat tol Germany taknak tengok Maradona naked. Sampai 4 bijik diorang kasi kt Argentina. Dan player Argentina bersemangat tol menolong coachnya untuk tidak memalukan diri sendiri untuk berbogel kalo Argentina menang Worl Cup 2010 nih. Argentina bukan saja-saja taknak score tu, dia takmao Maradona wat kije bodo tu jer. Tu la, selaku coach pon, len kali kalo nak wat statement pon, wat le yg leklok sket. Ni ada ke nak berlari sambil berbogel. Geli geleman la player kamo woii...
  • Thomas MUELLER (3')
  • Miroslav KLOSE (68', 89')
  • Arne FRIEDRICH (74')
 Tahniah korang untuk 4 bijik gol nih. Kasi sedar sikit sama itu penyokong Argentina..hikhik...

Apa sudah jadi ni Argentina. Mana Messi yang disebut-sebut tu? Kalo tao nak bg kalah teruk gini, janganlah main bagus sangat masa dalam group. Kan haru biru penyokong-penyokong kat luar. Sengsara tol gini. Seb baik aku sempat tukar lagi, minit ke 23 aku support Argentina. Seb baik sempat beli jersi Germany gak kat Pasar Malam Jalan TAR tadi..Loqlak tol....

Series taktao nak cakap pe. Dengar cakap sotong peramal tu lagi bagus. Nak kena tunggu next ramalan sotong bijak tu plak la..Apa teori si sotong tu leh wat ramalan tepat ni ek? Guna kebarangkalian ke?

**Cik Nunu, u tido2, bangun2 Germany dah score 3-0, u kata , u sokong Germany..per kes betting nih???

13 comments:

HanaJimi said...

Argentina sombong gile specially Maradona.x bek meninggi diri ni.kikiki.walau x sokong dua2 kumpulan,teringin tgk match German Spain kalu Spain lepas lawan Paraguay nati. =)

kenwooi said...

haha maradona cannot run naked =P

Sharinginfoz said...

tension betul argentina kalah...

Piala Dunia-Separuh Akhir

azieazah said...

Kan best ada yg menang? kalu asyik seri jer, pastu penalti, mana syok!

White Bird said...

melepas nk tgk dia berbogel :P

reena said...

Janji Brazil kalah. Kahkahkah!

seimura said...

padan muka argentina n brazil. sama2 berlagak. hahahah.

[-suziey-] said...

this time pnya world cup byk fav team kalah..ape cer..hehe

Hamzah Ian said...

main bola cam ayam je.. hampeh tngk..

- zuriey - said...

cian kt maradona.. messi pun tak nyerlah mlm tu

SHIKIN said...

brazil dh kuar, argentina dh kuar...thn malang utk diaorg .menang besarlah bookie haram...heheee

Ery Farieha said...

hahaha
cik nunu kelaka :P

enyheartsdiamond said...

be humble like germENY :)