Monday, July 26, 2010

CUCI THE MUSICAL2 & POS MALAYSIA

Halu...Salam pagi Isnin..pagi Isnin? Sendirik mau hengat la kan..Nak buat camner, hidup mesti diteruskan, perut mesti diisi..kan? Pape pun, kita tukar topik la. Semalam nyer entry, ramai yg tak paham. Yola, coz aku je yg terlibat dalam dialog tu. Tapi, kalo ada yg dah terbaca entry berkaitan benda semalam, kompom2 dah tao, kat mana sebenarnya situasi tu berlaku.
Act Ahad semalam, bertempat di Istana Budaya KL, telah berlangsungnya prize giving ceremony untuk pemenang utama 'Peraduan Cuci Macam Saya' anjuran Pos Malaysia Berhad. . Selain sesi prizigivingCeremony, sesi Meet&Greet Cuci The Musical2 Casts pon ada gak. Alhamdulillah, even aku hantar sekeping je gambar, pada last day peraduan, sangkut gak gambar tu kat pemenang Utama. Dapat VIP tiket Cuci the Musical 2 & barangan limited edition Cuci The Musical 2. Tapi paling best, bila dapat lepak ngan casts yg ngah training semalam, Afdlin Shauki, Harith Iskandar, Nabil, Jaclyn Victor & Vanidah Imran. Sempoi gile babeng diorang & betol kata si Tedi, Kak Vee memang cantik..hehehhe..
Sebelum acara, tambah lagi isi perut. Padahal baru melantak GCB.
 Aku suka gile ayam boxing nih. Korang panggil apa ek. Kak Ina mesti gheti buat ni kan. 1st bibik buat, 10ketul aku abeskan. Jakun&sedap...
Yeah, terkena aku ngan Afdlin Shauki. Disebabkan cik Nunu, ni posing aku ngn si Afdlin yg ke-6..Kamera tak kuar flash punya pasal la kan...hehehe..
1Malaysia. Gambar photographer aku semalam pon harus letak pas kena ngn Kak Vee.."asik awek je amikkan gambar"..iye2..ni saya amik gambar dia. Dia taktao, dalam hardisk ni, berjuta dah gambar awek nih..hahahahah..
No wonder ramai girls dok minat ngan Hans Isaac. Seb baik aku straight..hahaha..Vanidah Imran memang vogue. 2,3tahun jumpa pon, still cam tu gak. Aieh..
Macam gamps. Korang siap gelakkan aku ngan abang2 aku ek. hahaha..janji masyukkkk..
Itu gambar saya, itu motor kawan saya, itu sabun kawan saya, itu saya, itu kakak saya..hahaha..Pape pon, thanx to POS Malaysia & TallOrder Production 4this chances. Fuhh, cakap omputeh terus! Memang best giler semalam. Len kali kita lepak2 lagi okkey..calling2ya..hahahah
O yeah..saya menang tiket! Takyah beli tiket Cuci The Musical 2 tahun nih. Alhamdulillah...


JMR**kalo ade tiket lebih, mesti aku bagi korang. Tapi ni dpt dua jer:-(

12 comments:

Sharinginfoz said...

wow memang seronoknya

cik GULA-gULA said...

sonok nye bro!

tiap minggu ade program ye..
heppy 4 u:)

sI tEDI said...

wah wah wah! posing sakan.
nasib baik afdlin penyabar, kalau tak mahu di hempoknya dengan kamera yg flash tak kuo tu!

:))

NARDtheNERD said...

eh hans isaac !!!.
opss..lost control plak. haha~

NuNu EeRa said...

2la.. flash xjdi.. bkn kamera sy, okkey..hehe..

::alwaniamalini:: said...

wawawa..sonoknyeee :)

maslinamansor said...

kalau jumpa lagi mereka... tolong kirim salam... :)

Vee, memang cantik, kan

.s.o.f.i.a. said...

nak jugakkkk!!!!!

MiJa said...

oh vee..she's pretty!! and hans sgt ensom,slalu terserempak kt klcc dolu2.. >.<

so tu la gmbr yg kamu submit yer..well done!

Ery Farieha said...

wahh
mcm ramah gile artis2 tu
ke ko yg terlebeh ramah?
:P

mummysyafie said...

kali ni Nabil ganti Ac kan..ada perubahan tak agaknya..

untuk la dapat jumpa artis..arituh nampak Afdlin n Jac kat klcc, berdiri sebelah lak tu..tapi segan nak tego. urat malu mak timbul nyahh

akuzle said...

hhuhuuhuuh.... CTM... nk itot!!! hhuhuhuuh...

p/s: Bang Bil pnya sweater tuh mcm maktab akak punya dlu larh...owhhhh....