Sunday, July 25, 2010

Cara terbaru ||MINTAK CERAI MELALAUI BLOG ||

Pssstt..tadi kan, pas bekpes, mahu beli itu suratkhabar. Sebelum beli, layan luh tajuk2 hot di muka depan. Ada satu tu pasal ||MINTA CERAI MELALUI BLOG||, cam menarik kan. Sempat baca sinopsis sket, pasal sorang blogger berstatus datin, dalam entri dia yg dipost 2,3 hari sebelum ni bercerita tentang hasrat dia nak mintak cerai. Uik..no wonder la, suami dia pon blogger gak, VVIP lagi. Kalo suami dia bukan blogger, sure tak efektif cara dia tu. Yela, kalo depan2 takot makan pelempang ngan si suami kot. Mintak cerai kot SMS, dah ramai yang buat, kot telepon pon dah ramai gak kan. 

Pasni leh post gambar di mahkamah syariah lak..heheheh..

Kesimpulan dia, aku tidak beli suratkhabar tu pon. Yela, topik dia tak meletopz sangat. Aku beli hanya yang terbaik..dengan hot topic hari ini || SISWI JOGET TIANG ||...

TAJUK DIDAHULUKAN, GAMBAR DIUTAMAKAN..oo yeahh

**pasni jangan makin ramai lak blogger yg amalkan cara nih..haru biru nanti...setel kot luar laptop sudehle ye..

12 comments:

cik paro said...

bila zaman teknologi semakin canggih..
mcm ni lah jadinye!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

memang haru biru la jadinya

Yatre Hayati said...

hahaahah....joget tiang !!!

monica said...

x abis2..hahahaha..joget tiang.. =P

ardinihumaira said...

sket lagi timbul mintak cerai melalui twitter kot ;p

annadzirah said...

hahaha.
macam2.
haih...

ENTRY BARU ; Salah Ke Hantar Ibu Bapa Ke Rumah Orang2 Tua?.

mummysyafie said...

dulu sms..sekrg pakai blog gak..manusia...manusia.

fiezah91 said...

aikkkk..cara baru dah ke mintak cerai melalui blog?huuu..

Nina Nurziana said...

"joget tiang" what a funny malay words. haha..

Anne Boleyn said...

haih~ macam2 hal skang ni. joget tiang?? pandai orang wat istilah baru. haha.

a kl citizen said...

joget tiang pulak ya... macam2...


terbaru dari saya : banyak pilihan

lily lotus said...

idea sengal laa diorang ni :D