Monday, July 26, 2010

|| Bukan semua ANONYMOUS itu nakal woo||


Post title agak tidak relevan. Yela kan, mungkin gak si anonymous tu tak punyai blog or any website. So, terpaksa guna nama tu. Tapi kalo leh letak nama yg persis namanya pon, lagi bagus kan. 

Apa2pon, THANX to him/her yg komen tu. Memang tu quote peberet JMR since dulu lagi. Mungkin dia kenal aku, atau mungkin kita pernah kenal. Kan? Wallahua'llam..

Act tu komen dari someone untuk special personal entry aku suata masa dulu. Post entry tu semacam aku bermonolog dengan diri sendiri, dan itu adalah kegemaran aku tika rasa down & totokan ngan something.

pssttt..malam ni jom berdating ngan Angelina Jolie @ Premiere Screening SALT..in advanced, thanx GSC & Nuffnang.

7 comments:

Frodo Baggins said...

wa layan jgk anon ni...
x kisah ler beliau kutuk or
bagi komen membina


>>___<<


quote tu cam pnh dgr jg..

Kujie said...

tak pasti kenapa org tak suka Anonymous - mcm takut bayang2 sendiri sebab berprasangka buruk tanpa asas.

apa yg kita bagi, itulah yg kita terima.. Anonymous tu biasanya cermin kita

mummysyafie said...

macam pernah nampak kata2 tu..tapi kat maner yer. jap..jap..ala..tak ingat la tapi kalau tak silap kat salah sorang kawan kat FB. adakah orang yang sama??

enyheartsdiamond said...

anonymous yang selalu hinggap dekat blog i jahat-jahat..

maslinamansor said...

bunyi ayat cam perempuan...

Sharinginfoz said...

memang betul, bukan semua anon main belasah aja kan...

Ilmu Keduitan

im not anonymous said...

klu stkt nk bgi quote org lain bkn kata semangat nmanye kan.. susah jgk klu ade silent reader yg suke jaga tepi kain org lain..