Tuesday, July 13, 2010

Apa kejadahnya si TOM ni?

Ada sorang mamat tu cakap, " Muka TOM MyStarz LG tu cam pukimaktett!!!(cencored!) je. Letak muka kena belasah kononnya nak mintak kasihan, tapi haram aku tak kesian. Jijik lagi adalah...."

Ada minah tu lak cakap, " dah muka buruk, pdn ngan perangai.. pompuan x sedar diri la tu.."

JMR lak cakap, " TOM ni sapa? Mati2 aku ingat bibik Indon kena dera ngan majikan sebab kantoi pape, rupanya artis Malaysia.."

Moral: Jagalah perangai kalo nak glamer. Tengok cam bro Eyriqazz, JAI & Kak Ina..comey jer perangai walaupun glamer!


*komen2 dari mamat&minah tu aku copy paste daripada komen di blog2yg ada post entri pasal Tom yam semangku ni..CHIOW!

20 comments:

ardinihumaira said...

tapi bila pk pk balik, sape yang upah laki tu pukul tom eh.. jadi tanda tanya lak. kih3...

lotikus disarimankan said...

hari ahad tengok dalam melodi kes tom ni...elok je dok main dengan baby kwn laki dia tu.tup tup ari isnin dengar kena belasah...ermmm...mcm konspirasi plak...

miss oren said...

sape ni? tom tom bak ek?ke tom tom yam?

Hazzy Ishak said...

kes ape pun aku tak tahu.heee

NUNU EERA said...

huh.. x tom boy lagsung..hehe..

cik selamah kundang said...

aku xtau nk pecaya yg mana

izansalleh® said...

tak kenal pon tom ni. betul ke artis???
hahahaha

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

aku pun tak kenal saper TOm , tom & jerry kenal :)

sI tEDI said...

layan tom tom bak lg bagus

Kujie said...

tak ikuti sgt kisah ni...
sapa betul sapa salah... pandai2lah derang settle

Nia_oii said...

ade gak dgr die ni bermasalah haha

~ ReD ~ said...

ada kena mengena ngan rncangan Tom tom bak tak?hahah


Latest Entry : Pernahkah dan Tahukah Anda?

Rara Nasiha said...

sebenarnya apa masalah tom ni?



P/s: tak tau cerita.hehe

maisyara Pot! Pot! said...

start semalam aku baru kenal tom ni siapa. iskkk... apa kes dia ni?

miEz haNeM said...

jenuh la nak touch up balik muka tu kan bro?

diraja22 said...

jg la perilaku.. sebaiknye..

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said...

tom nie sape weyh....???hurm

ezany said...

tom tom bak..

mummysyafie said...

tak penah tengok LG mystar ni..best ke sora?

Ery Farieha said...

erkkkk
ape kes?