Friday, July 9, 2010

|| Anu Dalam Botol || :: sotong dalam tin::

Kesian lak dengan orang-orang di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia(JAKIM), dah kena tambah lagi satu kerja akibat isu berbogel oleh Arja Lee(sapa ni?). Ni bukan saje2 ye, ni adalah arahan drp Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom. Cerita penuh di SINI.
Sapa tu Arja Lee? Nama dah macam pompuan, tu pasal byk keywords dok mencari nama dia. Ada gak yang tertipu, disangka Arja Lee ni pompuan, bersungguh-sungguh dok google cari gambar bogel tu. Hambek ko, skali jantan da! Tak gitu Malia?..Sabar ye bro..

Tak faham ngan artis zaman laa ni. Nak naikkan nama, selambar je berbogel. Zaman P.Ramlee luh takde pon yg sampai kena berbogel. Nak nampak real katanya. Atau maybe sebab skang ni zaman sudah berubah, ni 2010 la! Plasma HD pon dah banyak, so kena la bagi yang real. Kalo tak, orang tao itu sume fake. Tapi kalo Raja Azmi sanggup buat investment lebih sket, apa kata buat saje versi 3D, lagi la nampak cam real nyer. Layan gitu. Opss ini hanyalah sekadar cadangan ajer..

Jangan terkejut lak, kalo pasni ada pelakon wanita lak yang sanggup berbogel. Alasan Arja Lee, "Eh, tak nampak pon punai saya.." Tabik spring kerna berjaya hide&seek anu itu, atau mungkin saiz yang menentukan segalanya. Tapi kalo pompuan lak, mmg dah sedia tersembunyi yg di bwh kan, bagaimana pula yang kat atas tu. Mampu kah???
credit foto kpd jurufoto!

Anu dalam Botol & Sotong dalam tin ?? Apa kaitan? Korang tahu tak kaitannya? Tak tahu? Takpelah...

15 comments:

ejaMaria said...

sabar je la... masa dia berlakon tu takde krew lain ke yg nengok?...
nak femes mcm Ariel Peterporn la tu...

anu dlm botol dgn sotong dlm tin?
Paul kah?

mystd said...

hakuuuuu jgk...tp meme tertipooo pon.cilakak,lain kali kalu nok letok namo glamer..letak ler mamat ke,zul ke,peja ke,ni x..letak nama arja..mati2 aku ingat pompuan cis cis cis

sI tEDI said...

berlumba-lumba nak berbogel!

ha ha ha ha
dah murat sgt aset tu

ekekekkekeke

Hazzy Ishak said...

depa menghalalkan cara. sanggup buat lagu tu semata2 lakonan.citt

JMR said...

si tedi : berlumba-lumba? termasuk skali ke?heheheh

.s.o.f.i.a. said...

aku elegik toi perkataan SOTONG sejak2 jerman kalah nie... babi betoi itu paul si sotong......
(langsung tadak kaitan ngan entri tapi kotske aku la nak komen apa)

JMR said...

eja: yg laki kompom tutup mata, geli nak tgk, kcuali gay!

mystd : sangap ek..hahaha

hazzy: halal diorg pelik sket..hahha

sofia: marah tol kak pia..seb baik sy support SPAIN!!!.hahaha

velasrizal said...

glemer secara murahan..

Milan Jovanovic Sah Sertai Liverpool !

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

kenapa semua orang asyek cakap pasal pelakon tu je ek? kontroversi die tu memang la sangat melampau...tapi sye tak kenal langsung pon die tu...popular sangat ke?

atau dorang2 ni saje nak carik publisiti murahan? atau pon saje nak lakukan cerite tu? ermm,..memacam hal je lah..

Sharinginfoz said...

memang ramai org perkatakan mengenai citer ni kan

Iron Baby

Peminat Katie Holmes said...

tue la pasal brader.
ne sume nak taktik nak bagi penuh panggung ja ne.

mak batin said...

melamoau raja azmi nih

Matjoe said...

utk publisisti ni. haha

[-suziey-] said...

publisiti murahan...padahal Islam tu..memalukan! bkn pengarah suruh..sdiri offer nk bogel..bengong

nn said...

ergh. amende entah. ni bukan Hollywood.