Thursday, June 3, 2010

Yey, petang ni leh balik kampung!!!

Salam pagi Khamis!!! Pada yang kije gomen, selamat berbaju batik ye. hikhik..tak panas ke berbaju batik uolls??:-p

Series, sepanjang aku hidup di negeri Terengganu ni, ni la 1st time 3hari aku stay kat ibu negeri Terengganu, Kuala Terengganu!!! Dan ni gak la 1st time aku jalan-jalan pusing Kg Cina sampai le ke Dataran Shahbandar. Lak tu, siap lunch berkelah makan nasi bungkus kt taman bunga kat dataran tu. Huh..siap aku basuh handkerchif kt taman tu dek basah kerna peluh. Terbaik!!!

Ya, aku hutang lagi kali ni untuk upload gambar-gambar di sekitar bandar KT. Ye2, tau, gambar2 FT pon tak naik lagi kan. Series, tak sempat masa ni. Tercungap-cungap nak update entry nih. Ni pun curi masa. Komitmen pada course ni harus diutamakan, baru lah rejeki berkat kan? hikhik..

Rasanya bidang engineering & photography adalah dua cabang yang berbeza, tapi ada satu point, ia bertemu jua...percayalah..kerana dalam kelas ni aku leh kenal ramai orang dari bidang yang berbeza, jurutera, doktor gigi, pakar bedah, kontraktor, cikgu, student dan macam-macam lagi..3hari diorang cuti semata-mata untuk course nih...ermm...

Takat ni luh la update untuk hari terakhir dari Kuala Terengganu..Nanti kita share2 lagi apa input yang aku dapat kat sini .Bukan pasal megger test, impedance test mahupun high power 132kV test, tapi something pasal L.I.F.E...

::dia minat dslr & dia sebenarnya adalah seorang doktor::

7 comments:

baincardin said...

Salam...

Aminkan Doa Imam Masjidil Haram

NuNu EeRa said...

back up plan 2.. klu da xde rezeki nk jdi engineer leh la jdi photographer..

niesz said...

mau tgk pic bnyk2..

kak ina kl said...

salam..dah balik ek ke gombak semula.bestnya jumpa superman..

akak tak gi lagi ke office nuffnang tu..tak tahu bila nak gi.

sI tEDI said...

selamat balik kg!

Ajey Mahat said...

balik kampung bleh rehat2kan minda.. yahoo...

atty's said...

beshnya balik kg..