Friday, June 25, 2010

[WORLDCUP] Rasa2 ITALY balik nek flight kelas ekonomi gak ke??

Apa cher ni, SLOVAKIA 3 ITALY 2?? 

Dalm group ITALY pasukan tercorot. Rasanya 4tahun lepas, diorang ni CHAMPION kan? World Cup 2010 ni champion dari bawah kah? Apa-apa pon, Bola Itu Memang Bulat. Terbukti satu persatu kan? Ahakz...Pasni turn team mana plak ek? Dah bley mencongak-congak sapa yang bakal menjulang Piala Dunia 2010?

7 comments:

sI tEDI said...

Itali dah boleh pack barang2
ekekekeke

Nite!

Frodo Baggins said...

keh3
bola bulat
wa x bley agak lagi
tp inggelen yg x cukup napas tu
masih lagi wa taruhkan!
walaupun. tp yakennn ...
hahahhaha


>>___<<


italy balik naik sampan daaaa :)

nas said...

memalukan...serupa ngan peranchis..cm bodo jerk..england lak bernasib bek..ngee..:P

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Dengan bangganyaku berkata Spain. Hoho ~

ardinihumaira said...

alamak.. dni lom pernah tengok bole. hehe.. lariiii

Sharinginfoz said...

macam mana itali boleh kalah ni... anyway suka tengok japan akan ke pusingan kedua dan of course i like argentina

- zuriey - said...

Italy sama cam perancis.. kesian2..cuba lagi next FIFA..haha