Saturday, June 26, 2010

[WORLDCUP] mari meneka (iye, meneka bukan berjudi okkey) JUARA WORLD CUP 2010

Dimulakan dengan, JUDI ITU HARAM...Yehaa, malam ni dah start 2nd round World Cup 2010..So, sapa yang korang rasa akan jadi JUARA. Dah leh main agak-agak kan?

Adakah 

Brazil? 
Argentina?
Uruguay? 
Korea Selatan? 
Portugal? 
Japan? 
Germany? 
England? 
Chile? 
Ghana?
Slovakia? 
Belanda? 
Mexico? 

haa..mana satu agak-agaknya ye? Kat bawah ni schedule penuh ikut waktu Malaysia untuk 2nd round nih. Kalah mati k. So, day by day, dah leh agak kan sapa yang bakal julang Piala Dunia 2010. Takyah gaduh2, takyah kusut2, jom layan game sume ni sampai lebam!!!

Uruguayvs.South Korea-26 Jun 10:00pm
United Statesvs.Ghana-27 Jun 2:30am
Germanyvs.England-27 Jun 10:00pm
Argentinavs.Mexico-28 Jun 2:30am
Netherlandsvs.Slovakia-28 Jun 10:00pm
Brazilvs.Chile-29 Jun 2:30am
Paraguayvs.Japan-29 Jun 10:00pm
Spainvs.Portugal-30 Jun 2:30am





**aku rasa Argentina kot CHAMPION nnt..ni aku 'rasa' k, bukan teka lagi..sila faham ye.minggu dpn aku teka!!!.:-p

2 comments:

ejum said...

alamak..bendera tu lain mcm jo den tgok

JMR said...

ejum: jgn tgk bendera tu..hahahah