Saturday, June 5, 2010

Video Conference my little kazen ngn favourite bro diorang..

Wah..malam ni ramai lak kanak-kanak riang kat umah aku. Diorang ni kazen-kazen aku, baru je sampai dari KL petang tadi. So, biasa kalo balik kampung, biasa diorang akan datang umah aku ni, jumpa umi aku a.k.a cik Yah diorang. Tahu x, ade sorang kazen aku ni, umur baru 5tahun, dah faham&tahu apa tu FACEBOKK? Leh bayang tak, betapa besarnya impak FB pada rakyat Malaysia skang ni?...aiehh...selambar je nak ushar FB aku ye sebab time diorang sampai FB aku ngah online..
amik ko, siap berselirat lagi kabel2 speker ngan menda alah lain g..
Adik aku yang 2nd adalah peberet bro diorang. Siap yang kecik tu, sampai-sampai umah terus cari si Fayu, my 2nd bro tu. Sampai ke laut memang takkan jumpa la, coz adik tu kat Japan skang ni. Budak-budak skang ni memang dah maju. diorang bley lak request nak YM ngan adik aku yang kat Jpn tu.  Mana korang tahu YM nih? Tak nursery ada subjek YM ker??? Mak aieh, terer tol. Aku login je ym aku. Terus contact adik aku. Seb baik dapat guna video conference..haa..layan lah budak-budak ni smpai kol 10mlm..maju sungguh diorang nih...

**kadang-kadang layan budak2 ni sangat best..leh wat gelak2 & release tensen..yey!

5 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Jgn kata YM..Masa kecik dulu nak pegang PC pon xreti

NUNU EERA said...

cik abg tensen ke..? alala..comel2 la kazen i 2..;)

Dee said...

budak2 skrg mmg advance..kalo x ketinggalan bro..

@juera said...

bdk2 zmn skrg cpt blaja..sesuai la dgn arus kemodenan negara kita skrg ni..

p/s: adik ak pon expert gna laptop..org nak FB dia pon nak jgk..tp ak bt x thu je..mls la nk lyn..dh bsr skit br leh ada FB ke ape..kecik2 nk bt apa..kwn pon x rmai..ish3

Kaseh NazLieza said...

beshnyer balik kampung...bdk2 mmg dh maju...kdg2 kalah yg dewasa..ahaks..