Friday, June 11, 2010

Seminggu sudeh..Selamat Pengantin Baru Nurehan Syamimi&Ainnuddin

Sememangnya menjadi hajat photographer(photog) untuk capture precious moment bagi pasangan pengantin yang sporting abes. Bukan senang nak dapat kapel yg tahan/tough dengan suasana majlis. Ye la kan, sampai ke petang kena layan tamu dengan pakaian pengantin yang agak tidak selesa & panas. 

Tapi last week on 3,5,7 Jun 2010, congratz untuk Syamimi(k.chik)&Ainnuddin kerna berjaya senyum&bertahan sampai setel sumer acara. Dah tu, macam2 pose berjaya korang buat secara natural. Almaklumlah kenal dari zaman sekolah lagi kan. Takde maknanya nak malu-malu. So no wonder la kalo ada Kak Gee gelarkan diorang nih 'gila-gila pengantin remaja' ..

Akad nikah ialah pada sebelah malam, 3Jun2010. Sekali lafaz, Ainnuddin dah setel sah jadi suami orang. Pasni bukan sekadar pilot untuk passengers Boeing, tapi gak pilot untuk seorang isteri. Wah gitu...5 Jun 2010 lak diadakan majlis persandingan. Since kitorang (me&Waffy) ni berjiran je ngan diorang ni, takde la terasa kekok sgt di majlis tu. Shot-shot best pon banyak dapat rini. 

Then esoknya adalah sesi fotografi outdoor di Terra Puri Resort, Penarek..Series lawa tempat tu. Act. resort tu belum bukak lagi, tapi atas usaha si Waffy, dapat izin gak masuk kawasan resort tu. Kawasan sekitar memang superb abes, tepi laut, nyiur2 melambai sayu. Perghh..terbaek la..terasa cam nak kawen aritu gak..huhuhu

Semoga Syamimi & Ainnuddin terus sempoi dan berbahgia sampai ke akhir hayat.

Klik ||JMRtangkapgambar|| untuk gambar seterusnya.

6 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

tanteknyerrr gambar pengantin

NuNu EeRa said...

cayalah utk penantin..;)

sI tEDI said...

Selamat pengantin baru untuk mereka

gooseberries said...

smart doh..huu.. nk gmbar cmtue gak r nnti..hahah =D

JMR said...

goose: bulih2..nk kawen dh ek?

enyheartsdiamond said...

pengantin cantik.. secocok.. gambar pun cantik :)