Tuesday, June 1, 2010

Semalam di KL, Hari ni di Kuala Terengganu

Woweeee...aku di Kuala Terengganu skang nih. Banyak kena tinggal keje2 di KL. Takpe, mungkin kali ni rejeki di Terengganu untuk seminggu nih. Ni pon ngah course, curik2 update blog nih. Series, brokben dh le tertggl kt KL, nak cari free wifi agak terhad di kawasan nih. Takpe2, kalo ade free time, aku try update lagi. Gambar2 FT Showcase pon tak naik lagi. hikhikhik...ok2, got to go..series shit limit masa utk aku update blog nih...chow chin chow....

7 comments:

sI tEDI said...

naik ape? jet?? ekekekekek

lily lotus said...

mujur masih boleh teruskan hidup tanpa berokbend :D

MiSs FaiRlaDy JiM said...

huuhhuhuhuhu...tertinggal bb tak apa kalau tertinggal bas malam tadi..mesti tak dapat join course skrg nie kan...tenkiu so much from me and on behalf of mr razis too for the couple ticket to Konsert Double Trouble...wish u get more job after this!

atty's said...

jangan lupas beli kopok leko ..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

terengganu rindunyaa, lama tak balik

NuNu EeRa said...

nak i post kan bb x..?? bgi add kt i..;)

mamai said...

pusing satu malaysia la macam nie