Saturday, June 12, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU ANNE HOTFM

Tahniah Anne, tepat jam 12tgh hari tadi, dah sah menjadi isteri kepada Nik Mahathir. Semoga menjadi isteri solehah dan berbahgia sampai ke akhir hayat. Aminn...
Ecece, cam dia baca lak kan entry ni. Tapi camana kalo dia baca betul-betul..ahakz..

14 comments:

Ery Farieha said...

wahhh anne ke yang da kawen
patot terdengar2 dj hot dok wish congratz,
hohoh~

Sharinginfoz said...

tahniah.....

MiSs FaiRlaDy JiM said...

dia yang kawen nape bukan laki dia yang sebelah dia tue...ke JMR frust menongeng nie??

azieazah said...

Selamat Pengantin Baru ANNE...

I tak follow sangat stesen ni, tapi kenal jugak ler si ANNE yg manis ni. Meriah kan? sebab ramai pendengar setia dia, siap tulis kad ucapan besar masa road show di Masjid Jamek semalam...

JMR said...

jim: agak frust le..nak wt camana..seb baik ada cik NN..heheheh

fndrocka said...

ni entri frust ke.

ke kau kawin dgn beliau..?hahak

apsal tak de gambar kawin anne

q-nizam said...

anne yg cantikk...melepas..haha

JMR said...

fnd: frust menonggeng!!!..aiks, dia tak publish lg, aku dh publish luh tak elok la plak kan..hahaha

nizam: melepassshhhh...

NuNu EeRa said...

comel putri adreanna ni.. nik mahathir yg kite nmpk dgn die 2 ke??

B.E.R.Y.S said...

wah! dah kawen ke dia nie..happy wedding day to kak anne! huahau.. ;p

~ ReD ~ said...

apsal muka kau sparuh je? owhh..lagi separuh tu muka frust eh??hehehe

~ ReD ~ said...

apsal muka kau sparuh je? owhh..lagi separuh tu muka frust eh??hehehe

JMR said...

red: tu pasal..sebelah lg tu hancur luluh...sia2 dating sama2:-(


hahahahaha

enyheartsdiamond said...

selamat pengantin baru :)