Saturday, June 26, 2010

PIZZA MILANO nyummyy..

Kepada sesapa yang dah buhsan ngan Pizza Hut mahupun Dominos Pizza, leh try yang nih lak. Pizza @ Pizza Milano pon tak kureng sedapnyer weih. Lagi sodap kalo ado org blanja. Terbaek..terletak di 2nd floor OldWing One Utama..lebih dari 10jenis pizza korang leh pilih..taknak pizza, leh je order spaghetti, takpon lasagna. Terbaek gak..
.
Chicken Mexicana. Nyumyyy...
Chicken Bolognese untuk mereka yang diet daging. Semacam je tgk creamy kat atas sauce tu kan..hahahah
Hot Cappucino semestinya. Baru leh terus explore sepanjang-panjang 1U nih. Letak 1.5 sachets sugar sudeh cukup kasi terangkat. Ummpphh...
 
Harga pon not bad kat sini. Average harga adalah RM7.90 untuk spaghetti & RM9.90 untuk segala bagai pizza. Kenyang woo utk sorang makan, berdua pon bley, kan lebih baik..hukhuk..tak silap franchise Pizza Milano pon ada gak kat Signatures KLCC kan? Sama tak rasa dia?...



**aku lagi suka lunch ngan nasi campur, lagi terangkat wooo....

6 comments:

jfook said...

The pizza is yumsss..

ejum said...

aku slalu lepak sini..layan spaghetti olio dgn ice lemon tea..next time ko payung eh..hehe

balqis said...

wah, sedapnye esp pizza tu. dahla tgh ni, uishh .. :P

sarah shafie said...

nk g cri pizza lah mcm n..

kenwooi said...

looks delicious =)

NuNu EeRa said...

lgi sedap klu dapat makn be2 n 22(both piza n spageti)