Monday, June 7, 2010

Musim-musim kenduri la kuar video lucah Ariel Peterpan & Luna Maya ||Download di SINI || ya

Wah, arini, sekilas lalu je aku baca blog kekawan, ramai yang dok sibuk blog pasal video blue si Ariel Peterpan ngan Luna Maya? Huh, aku pon tak kenal sapa mereka, tapi word lucah tu yang buat tertarik debush tu..hahaha..biasala kan kalo laki atau pon manusia normal, mestilah tertanya2, btol ke dia punyer video itu. Tak percaya lagi kalo tak tengok sendiri. So, pasti akan tertanya2 kesahihan citer tu kan, so cariklah dalam internet, mana tao kot2 jumpa kan...tapi aku tak sempat lagi nak carik benda2 gitu. 

Korang la carik2kan untuk aku gak ek. Maaf ye kat sini takde tempat mengdownload menda2 alah gitu. Sori le bebanyak ye. Ade rupa aku ni cam pengedar video lucah ke bro????hahahaha..

Persoalannyer, betul ke video tu diorang punyer? Kalo bukan, kesian la diorang tu..So, nak tao betul ke idak, kena la tengok luh kan..aiehh..tapi kat sini takde video tu, camner nih?...jap2, kita surf luh...layan...............

Mungkin ini kah antara babak2 dalam video lucah tu? So mana satu Ariel? Mana satu Luna Maya?...opss..terlebey sudeh.....

7 comments:

MiSs FaiRlaDy JiM said...

sengal aku pagi2 baca JMR punya entry nie

NUNU EERA said...

sib baik i ni buta IT..;p

JMR said...

jim: hahaha..saje wt sarapan kan..

nunu: u je buta it, i celik it je..hahaha

LotsOfLove-Pearls said...

hi..
adeh..
cian luna.
suara dia best gak nyanyi lagu 'suaraku berharap'

cepat jek gua terjah sini pasal ader perkataan lucah tu. hekhek..

gua kan peminat luna.
hehe..

Whoopz said...

Gwa da tgk.. Memang best.. Hahah..
Jgn pegi kat blog gwa.. Link untuk d0nlot xde kat situ.. :p

enyheartsdiamond said...

amboi tajuk! luna maya cun! :))

~ ReD ~ said...

hoh!apsal aku rasa macam perempuan itu langsung x mengghairahkan?hahaha

krus sangat. xde isi. x chantek.haha

(mampos aku kena marah dengan fans dia)