Sunday, June 6, 2010

|| Munch, Review and Win with Rice Crisps by Mister Potato ||

Tempat kejadian adalah di Cathay Cineleisure Damansara, pada 27Mei2010, jam 9 malam, bertemakan 'Prince of Persia'..jum sumer - SAY NO!! TO POPCORN!!! 

Dan jum sumer -  

SAY YES!! TO RICE CRISPS MISTER POTATO~!!!

posing bersama model produk a.k.a Mister Pojie Potato!!!
Ya, kita lupakan popcorn untuk seketika, kita tumpukan perhatian pada balang-balang yang dipegang dan juga pada Prince Dastan & yg paling penting, tumpuan pada Princess Tamina!!! Meleleh tengok Princess Tamina dalam Prince of Persia ni, lagi meleleh bila dapat lak munchy Rice Crisps by Mister Potato perisa flame grilled BBQ. Terbaek la!

Sebelum review ni dipanjangkan, TENKIU so much to Nuffnang kerna sponsor tiket Prince of Persia & Mister Potato kerna sponsor 2 botol balang Rice Crisps. Aku dapat yang perisa Original & flame grilled BBQ. BBQ memang peberet aku..Panas-panas lagi produk ni woo.Baru je kuar..terbaik dari ladang !!! Series aku cakap, Rice Crisps dari Mister Potato ni memang berbaloi untuk dimakan. Aku dah rasa pon time screening aritu. Dahla bau dia menusuk jiwa, tambah lak crunchy dia tu yang buat terbaek. Sambil-sambil layan Princess Tamina plus ngan layan Rice Crisps memang 'make my day' la orang omputih cakap...

Series, aku suka giler ngan perisa flame grilled BBQ ni. Lain macam sket dianyer rasa. BBQ dia buatkan aku nak jilat jari. Mungkin sebab Rice Crisps ni asalnya dari beras+kentang, so agak unik berbanding snek lain. Bagi yang kureng sihat, dun wori, Rice Crisps ni tak MSG, tiada kolestrol, tiada pewarna tiruan dan 20%kurang lemak ye. So, tak perlu risau dan takde hal la kalo nak makan siang malam, kompom badan korang takkan kembang punyer. So, pasni, daripada aku dok munchy snek lain yg belum tentu berkhasiat, bek aku telan Rice Crisps jer, kenyang pon kenyang. So, untuk kali ni, Rice Crisps akan jadi teman aku di dalam cinema!

Yes, dua balang botol ni cukup mengeyangkan untuk tayangan Prince of Persia. Harus simpan botol balang ni, mana tao kan menang RM1000 tu, leh wwat tabung ni. Untuk masa depan aku gak kan..hikhik..Pada aku, untuk malam ni, 5bintang aku kasi untuk Prince of Persia dan 5bintang juga aku kasi untuk Rice Crisps by Mister Potato. Rangup & berkhasiat. Siapa yang leh pertikaikan kehebatan snek nih?

see..bukan aku sorang je yang gilerkan Rice Crisps, tapi ramai lagi!!!

Last but no least, satu je aku leh bgtau, better korang try sendiri dari dok baca review pasal Rice Crisps nih. Pasti, skali korang beli, then korang akan beli lagi. Peberet aku adalah flame grilled BBQ coz dianya rasa memang marvellous. Tapi perisa-perisa lain cam Original, Sour Cream Onion & Hot&Spicy pon kompom2 gak sedap.

Aku bukan sekadar review tanpa merasa. Aku dah pon cuba, korang bila lagi? Sedap woo..cicah lak ngan COKE..terbaek lagi!
::Review ni dibawa khas oleh JMR untuk Mister Potato::

5 comments:

~ ReD ~ said...

huhu..aku pun suka gaks makan makanan cmni. tapi jarang sangat la..

apsal lambat bt entry? hehe. ye lah. mahu kasi ayat power, nak menang la katakan:D

neway, gud luck beb!;)

nUR_rOsALiNdA said...

:)

JMR said...

red: agk bz lol, tu psl lmbt..TQ:-)

enyheartsdiamond said...

eny pernah rasa yg BBQ je.. yg mn sedap uh?

||| PöJìé PööH ||| said...

PojiePotato katanyer.. Hampeh ;p

Love,
PojiePooh Abdullah