Wednesday, June 2, 2010

|| Malaysia Book of Records GATSBY & tiket DOUBLE TROUBLE 2 || dalam genggaman..


.
Salam kepanasan dari Kuala Terengganu..patotnya aku dah update ni 2hari lepas. Tapi tiada kesempatan pertama mahupun kedua, so aku up arinih le. Nak gak riak sepam dua kan. Asik baca entri orang je, cakap gi ofiz Nuffang kat Heritage House tu, best le, terbaik le, sempoi le. So last Monday aku pon gi le terjah ke sana gak, tujuan asal nak collect sijil GATSBY itu hari, tapi 'kebetulan' lak dapat sponsor tiket Double Trouble 2 tu,lagi bersemangat nak gi sana kan. Yup, memang betul, terbaik & cam best giler je ofiz tu. Mula-mula masuk, kena bukak kasut. Tengok sumer staff ngan ngadap monitor masing2. Atas meja masing-masing ada Mister Potato setabung. Buhsan2 ngadap monitor, leh ngap snack tu gak kan. Best  woo envi ofiz nih. Ngan background kaler oren, fresh je mata. Baru bersemangat nak masuk ofiz kan.ahakz...
Yes, berjaya gak aku collect sijil yang aku sendiri pon tak tao fungsi dia pada masa depan. Maybe untuk kenangan ok la kot..hikhik..Nama kena taip sendiri ye. Dan aku gak dapat disponsor tiket untuk konsert Double Trouble 2 tu. Aku pon dapat emel gak yang cakap jangan jual tiket tu, nnt kena saman,. Dont wori my sponsor, takdenyer aku nak jual, susah nak dapat tu woo..Have fun  ye Jim&Razis..on behalf of me okkey!Dont wori Nuff, kami akan support & appreciate setiap benda yang ditaja. Kami takkan jual & takkan pass kat org lain punyer... Yehhaaa....

Haa..siap gak satu entri dlm masa beberapa detik. Agak best gk lepak kat K.Terengganu nih. Banyak benda nak diceritakan....Tapi since tertinggal brokben, terpaksa la menumpang ofiz memba kat sini. Dah ofiz orang kan, takkan nak wat cam ofiz sendiri lak. So, with that. I thank you...chiow!!!

10 comments:

Ery Farieha said...

waaa da amek
sbg kenangan je laa
frame letak kt dinding
hahaha

sI tEDI said...

kem salam org ganu!

JMR said...

ery: tol gk tu..frame ltk kt dindng kan..hehe..

tedi: org ganung kem salang balik ko kak...

mummysyafie said...

dapat tiket free ke..best nya

Matjoe said...

aku dh ke nuff opis 2 kali

helena's said...

aus tolong amikkan..heehe

niesz said...

ape lg..blanje niesz sekali..ehe..

NuNu EeRa said...

FT rezeki kite, DT bukan rezeki kite..

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhh gigih la dari trg nk ke johor semata² utk concert nti kan :)

Love,
PojiePooh Abdullah

PinQib said...

beli xkopok ganu??