Tuesday, June 15, 2010

Kipas Susah Mati HANIS ZALIKHA



Salam readers..wow, korang dh tengok video kat atas sampai abes?Ini Vidiyo Saya.. Aku yang takde kaitan ngan Hanis Zalikha pon tergelak2 tengok video ni, taktao la apa rasa si Hanis Zalikha tu. Sure tergolek menanges bagai. Kreatif giler video tu. Sempoi tapi catchy. Sapalah director video ni agaknya..

Bagi sesapa yang mengenali si Hanis Zalikha(HZ) ni, sure korang dah serba sikit tao pasal dia. Laki atau pompuan, ramai yang suka baca etnri-entri HZ. Bukan takat blogger, bukan blogger yang tao pasal Hanis Zalikha pon angau pasal ngan dia. Orang kata 'virtual angau' kowt...Kalo tak caya, leh baca entry DI SINI...

Enjoy the entry & video!!!

Selamat malam sumer.....

5 comments:

NUNU EERA said...

nk tgk video yg 4 minit ni je buffering smpi 40 minit.. cmne?? haha..

JMR said...

la..yeke..i bukak ok jer..intenet cam siput kot..hahahah

Fifi Rahmat said...

i da tgk kat blog dia ptg td, time dia br jew published. kelakar la mamat tu. tp memang besh, gaya dia bersahaja jew.

Ery Farieha said...

hhahahaa
dasat ah mamat ni
pemes dah =P

✿nkara✿ said...

dah tengok kat belog hanis.
memang gila kipas susah mati lah mamat tu...
kalo hanis tengok mesti dia jatuh golek bangun jatuh golek bangun balik.
eh... (: