Saturday, June 19, 2010

[WORLD CUP2010] Kenapa Germany KALAH ngan SERBIA?

World Cup 2010: Ahakz..pasti ramai yang kuchiwa tengok Germany KALAH semalam kan. Kenapa Germany KALAH ngan SERBIA? La, tu pon nak tanya lagi ker. Banyak sebab dia, tapi yang sebab PALING UTAMA adalah, Serbia score 1, manakala Germany tak score pape. Kalo Germany yang 1, Serbia 0, kompom2 Germany menang. Kalo tak, mana nak menang weih! hahahahah..mesti bengang jer supporter Germany kan?..Jangan marah..nanti kalah lagi....
Vidic dah baik kan (wpon dia sejahat Serbia), dah sentuh bola ngan tangan, tapi si Podolski lak tak gheti nak manfaatkan peluang tu. Sampaikan ada supporter Germany sendiri cakap Germany main cam 'rubbish'.Ahakz..marah bebenor..2nd half, diorang main bagus wat?..Banyak pe shot menarik, tapi nak wat camana. Tu pasal kalo korang tanya coach skang ni, jawapan dia pasti " TAKDE REZEKI...."..sama je kalo korang tanya jurulatih&juruletih kat Malaysia nih..Ahakz....

** seb baik England dapat REZEKI sket kan?..hahaha..

4 comments:

Sharinginfoz said...

argentina.......

ashra said...

tu la pasal..aku pun bukan kaki bola,duk join hubby je.tapi,kecewa gak la dgn german..hehe

Silent said...

haih.....kite tunggu ngan ghana lak nnt.btw, england pon asyik seri jeh.haha

enyheartsdiamond said...

eny lh tu yg ckp mcm tu..

podolski tak fokus sbb eny break dgn dia tempoh hari :p

baca blog eny :D