Thursday, June 24, 2010

Habis Madu, Bersepah-sepah dibuang

Yup, bersepah-sepah team France dibuang pas terkeluar drp saingan World Cup 2010. Ha, time jadi JUARA World Cup 1998, bukan main lagi disanjung-sanjung. Dah terbabas gini, balik pon ngan  penerbangan kelas ekonomi jer le, seb baik tak suh balik nek bas kelas ekonomi. Kesian la plak dimalukan sebegitu kan..pengajaran je tu kot...
Hikhik...kelam kabut je team France kali nih kan. Player-player pon kureng ajar je ngan coach diorg, Raymond Domenech. Dan akhirnya tunduk kalah pada tuan rumha, Afrika Selatan. Best Anelka gak, awal2 lagi dah balik rumah, katanya layan World Cup kot TV LED HD Plasma ngn Astro Byond lagi best. Bagus gak diorang kalah awal ni, at least leh diorang muhasabah diri gak. Dan juga kepada supporter France yang hampir lupa diri tempoh hari, bermuhasabahlah...hikhikhik...

**entri ni khas untuk mereka yang support France. Pasni meh kita support Argentina lak..ahakz!

9 comments:

Sidratul Muntaha said...

tak thu nak support mana.
sbb mmg argentina still good record.
btw,US the underdog pun mcm oklah main2
cume menang mgm nasib.
mesti ujung2.
sakit ati deh nengok.
mlm tdi lwn algeria,tpi slack arr..
player algeria byk sgt main kasar.
that's y US dpt byk sgt free kcik.
keeper algeria?
salute.
penat budak itam tu jaga gawang.
kalah malam tdi pun sbb tak rezeki.

cik panadol said...

suke france kne balik awl...diorg mmg main teruk WC kali ni...over confident kot...

JMR said...

sid: kita support yg rerasa leh menang sudeh..hahaha

panadol : x baek tao hepi atas kesengsaraan org lain..hikhik

NenekPenne said...

sib baik i tak minat bola

.o r k e d. said...

tepuk tgn kuat2!! Orked setia dgn brazil (:

sI tEDI said...

berpaling tadah.
ha ha ha

- zuriey - said...

cian France.. cuba lagi di masa hadapn..hehe

~ ReD ~ said...

aku malas nak komen pasal bola ni.karang ada yg bgado..hihi

enyheartsdiamond said...

kenal messi je dlm argentina :)