Friday, June 4, 2010

|| GAMBAR || ADRENALIN Showcase FAIZAL TAHIR @ Hard Rock Cafe KL

Salam petang Jumaat sumer. wah, jumaat datang lagi. Ada sesapa dok kat ofiz ke skang nih?...meh aku nak citer, pagi tadi kan, pas subuh, tido balik, kol10.30am baru aku bangun. Bangun dengar kokokan ayam, dah takde bunyi hon-hon kete mahupun budak-budak skolah dok bising-bising pepagi. Then, dok kat luar, tenung hijaun di sekitar rumah, hirup udara segar tanpa asap kete. Chill..then masuk dapur, bukak saji ada mee goreng. Tambah lak ada kopok keping. Pe lagi, amik pinggan & makan la. Pekena la teh o panas-panas. fuhh..nikmat giler...leh bayangkan tak nikmat bercuti di kampung?..hikhikhik...sila jeles ye.

Petang ni aku memang free, d whole day. Leh rilex puas2 kat umah sambil layan TV. Nikmat siot..tapi kan, sempat lagi aku upload gambar si Faizal Tahir masa showcase kat HRC KL aritu. Kalo nak tengok, leh je ushar kt ||jmrtangkapgambar||.

So, apa plan korang cuti-cuti di hujung minggu nih. Cuti sekolah kan minggu nih. Wah, mesti jamm jalan balik kampung nih. Sesapa yang drive jauh tu, drive lelok. Riso lak..nak citer sket, semalam kan, aku termimpi kawan sama U ngn aku xsiden. Orang kelantan & dia baik. 

Nak jadikan citer, elok je sampai kat satu selekoh, tetiba datang kete dari arah bertentangan ngan kete kawan aku tu. Betul-betul hentam kat depan kete dia. Remuk abes depan Perodua Viva dia. Kejadian berlaku sebelah je ngan kete aku, so aku stop la. Aku tengok dia dah teresak-esak nanges. Sakit katanya. Aku terus bukak pintu yg dah remuk tu, then papah dia kuar. Nanges teruk. Sedih lak tengok dia. Sampaikan aku sendiri yang nanges gak. Tak tahu nape, sedangkan aku tak rapat pon ngn dia, tapi air mata aku leh kuar gak. Terjaga je dari mimpi tu,dalam dunia realiti, memang ada air mata aku yang kuar..betul-betul kuar.....~

Pening apa yang terjadi.. Perlu ke berjumpa dengan si pentafsir mimpi itu??

4 comments:

Sharinginfoz said...

betul tu dok rumah lepak2

MiSs FaiRlaDy JiM said...

sedeh jugak dgn entry kali nie...

NuNu EeRa said...

alala, tian die.. u bgun lmbt..klu awl ckit leh i call hot suh tafsir mimpi u tdi..;)

MiSs FaiRlaDy JiM said...

u call i pun boleh cik nunu..biar i yang tafsir kan...tobal buku kat umah ni leh i tafsirkan mimpi En Jaja u tue...