Saturday, June 12, 2010

FEAR FACTOR MALAYSIA: Kisah 3 Kitty

Memperkenalkan 3 ahli baru kumpulan di bawah naungan Presiden Goppy, yang bakal berentap untuk episod Fear Factor Malaysia musim baru.
 
 
1: "Pssstt..kita jangan bagi menang budak yang belakang tu k.. "
2: " Then ko ingat aku nak bagi ko menang ker???"
Oppss aahh..opsss...grrrr...susah lak nak sofa climbing nih...
Yes, budak tu dah tercicir...
hahaha..skali ngan ko aku cicirkan oren oii..sori beb!!!

10 comments:

.s.o.f.i.a. said...

ha ha.... walau haku tak suka kucing tapi haku tetap nak kata CUTE NYER!!!!

sI tEDI said...

ha ha h aha


sapenye kucen ni dik??

comel lor..

aku suka kucem beso2 ni lah.. sonok bak main.

kalau dah tua bangka mcm dak itam aku tu x de maknenye.

kalaulah kucing x basau2 seronok giler

aZizoL said...

hakhakhak..kiut.
kucing pon nk masuk fear factor ke..

JMR said...

sofia: aku pon tak suka kucing gk, tp yg 3ekor ni semcm je cute

tedi: kucing adik..baru sebulan kot umur 3ekor nih

azizol: mestilah, diorang kan kucing..hahahaha

MiSs FaiRlaDy JiM said...

tang mana yang best tue?? mesti tang tuan tanah tercabut skirting tue kan??

q-nizam said...

main2 kucing plak yek..good2...hehe

Ery Farieha said...

waaaa
comey gila~~
kucing kau ke?

~ ReD ~ said...

ada jugak aku goreng kucing ni karanggg...apsal cute sangat hah wahai kucing???;p

NuNu EeRa said...

haha.. da pndai pnjat kosi da ker?? knp yg oren 2 garg semacam je??

- zuriey - said...

cutenya kucing2 ni...