Thursday, June 24, 2010

[DOWNLOAD] Sebetulnya ARIEL PETERPORN atau ARIEL PETERGAY????

Waduh2, ingatkan malas dah nak buat kontroversi ataupun spekulasi. Tetiba terbaca lagi lak pasal si Ariel PeterPorn nih. Rupanya kije dia bukan takat mengerjakan perempuan, lelaki pon sama-sama dikerjakannya. Waduh dong, mantap kamo! Gay atau nyah nih? Ke Khunsa sebenarnya? Ahakz...

Owh lupa. Untuk penggemar download mengdownload, sila download di || SINI || ye. Betul, itu bukan video Ariel ngan 4 lelaki itu, itu berita la ngok. Sabar, jangan terlalu rakus ya.  Menurut sebuah portal, sebanyak 32 video telah ditemuinya dan 4 daripadanya adalah aksi-aksi Ariel bersama dengan lelaki. Aksi apa wallahuallam la, mungkin aksi masak memasak takpon aksi membasuh pakaian, mungkin....

Pa pe pon, ramai yang dok ngutuk si Ariel Peterporn pon dah tak guna. Dia kat dalam penjara sementara. Rasanya tiada sambungan internet di dalam sana. Cuma Cut Tari & Luna Maya je yang masih kat luar. Tu pon tak tenteram hidup dok memikirkan kemungkinan mereka akan kehilangan kesemua royalti daripada jualan Video Lucah tersebut. Mungkin lah kot... Ahakzz....

Opss..nak download link lagi ke? Haa, ni ada satu, tapi tak sure ade video tu ke idak..||DOWNLOAD|| di sini.. Ok2, kalo takde video gak, korang baca je la apa yang ada kat link tu. 32 siri video tu, banyak tu, cukup nak bengapkan otak untuk setahun. Takyahlah tengok. Kang jadi cam bebudak kat bawah nih, sanggup rotate skrin lappy akibat kesan download video yang TIDAK BERKUALITI..hahahahhaha..

jangan salah sangka, diorang ngah layan drama AdamMaya okkey!!!


13 comments:

sI tEDI said...

ha ha ha

dua2 dia belasah!
ekekekekek

ejum said...

kali ni aku xkan terkena..haha

Hazzy Ishak said...

kelakar baca entry ni
rakus betul ariel peterporn tu, semua dia sapu bersih

enyheartsdiamond said...

ariel ni ada masalah mental kot..

Ieda Al-Habsyi said...

dasat betul dia, kalah mat saleh! hahaha

NenekPenne said...

walaupun begitu, i tetap suka ariel... ha ha ha....

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

tau peterpan tak kenal muka ariel pun ekekekeke

- zuriey - said...

semua ariel belasah tak kira lelaki ke pompuan

maslinamansor said...

sayang... sebab minat juga kat lagu2 dia...

niesz said...

melampau tul la mamt nie..xcukup ngn pompuan laki pon die nak..manusia ke ape nie??
aik..confirm rmai yg click kt ctu..hahaha...mmg rakus!

Sharinginfoz said...

memang citer hangat waktu ni

m.q said...

dasat betol mamat ariel ni ye

Anonymous said...

barang panas: http://arielpeterporndownload.blogspot.com/