Monday, June 7, 2010

Ada apa dengan || DOWNLOAD Video Ariel Peterpan & Luna Maya || ???

Pelik tol aku ngan budaya meng'surf' info-info terkini di internet nih. Lately, banyak info macam-macam leh dapat thru blog. Dan bg blogger lak, macam-macam cara nak up kan trafik reader ke blog masing-masing. Tapi sejak aku dalam dunia blog nih, bawah pengurusan Nuffanng yang semestinya memberi pelbagai kemudahan, salah satu sebab mencanaknya trafik harian adalah bila post baru diupdatekan menggunakan unsur-unsur lucah. 

Terbaru kisah video lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya. Sampai kol 5pagi pon, still mencanak trafik yg baca blog JMR nih. Aiyoo..kenapa & mengapa benda ni terjadi ye? Agak-agak kalo tetiap ari aku up kan kisah-kisah lucah&songsang, mahu mencanak trafik blog ni tetiap hari kan..

Persoalannya, perlu ke nak percaya benda-benda camni yang tersebar kot internet? Sampai ada yang sanggup susah payah mencari site nak download video camtu..katanya nak ushar samada btol ade tatu kupu-kupu kt bontot dia tu..opss....

**series penat giler ari nih. Lepas wedding shoot, BBQ tepi pantai lak.  Lagi seminggu mahu bercuti di kampung..terbaekkkk..hope takde panggilan urgent.....
nampak lucah x lobster itu????hahah

6 comments:

rossoneri said...

kalau tgk keyword, mmg yang benda2 mcm ni lah banyak orang carik..huhuhu xtau lah dorang nih

~Blabberina~ said...

mmg antara cara nak naikkan trafik; lucah n artis. even better,both. hehe

NUNU EERA said...

mcm sedap je..
lobster 2..;)

FiesyaaChacha said...

sure rmai jenguk you today.. hihi :P

- zuriey - said...

benda hot cmni memang selalu orang cari.. dah gian agaknya tegok bnda2 cmtu

helena's said...

betul ke ade?hahaahaa