Monday, May 3, 2010

[WEDDING] : Dari BLOG, kami turun padang sama-sama..

Alhamdulillah..bersyukur saya ke hadrat Illahi kerana dengan limpah dan rahmatNya, mampu saya menyelesaikan tugasan saya sempena Hari Pekerja, walaupun pd masa ni sumer pekerja ngah berholiday bersama isteri dan anak-anak tercinta. Saya kan pekerja yang penuh dedikasi. haha.(psl cam skema je ayat nih..) I LOVE PHOTOGRAPHY. 

Tugasan kali ni adalah 1st time kerjasama ngan Nazlieza team. Ala, yg bosnya adalah LIZA...nnt sesapa yang nak naik pelamin, leh kontek2 pn.Lieza ni untuk dapatkan servis yang terbaik. Leh je jenguk cni luh, http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com. Hamek, panjang giler, saje malas nak wat link.hahaha

Aku mula kenal pon melalui blog ni, kurang dari setahun yg lalu. Melalui blog ni la, dia jemput aku jadi photographer untuk majlis client dia a.k.a cik Nonoi. See, selain dari Nuffnang, macam-macam cara kita leh generate side income dari blog ni kan. Bagus2, baru ingat nak stop blogging, tak jadi la gamaknya..hikhik
 .
Untuk hari ni, aku upload sekeping ni je luh. Cukup la tu untuk santapan mata di malam hari nih. Nak lagi, leh jenguk-jenguk kat photoblog aku satu lagi, http://jmrtangkapgambar.blogspot.com/.
JMR bersama Board of director, TEAM NAZLIEZA. Sangat sonok bekerjasama dgn diorang. Hope pasni kita leh teruskan kerjasama ini..Saya janji kerja dengan lebih tekun lagi..ececece...ayat pancing baik punyer..

7 comments:

ezam said...

manade de semua holiday????

wa kilija dari 1am-10am.....

hehheehhe

~ ReD ~ said...

hoho..tengah berfikir..."macam nak amik JMR je jadi photographer bila aku tunang @ kawen nanti..."

pastu terfikir balik

"err... merasa ke aku bertunang @ berkahwin???"

aiyyooooo

Kaseh NazLieza said...

tu dia...board of director tuh....malu la sy wahai abg jamar oooii....

JMR said...

red : boley ajer..jgn ckp tak merasa woo..kang tak merasa btol..:-p

~ ReD ~ said...

ahaks.. xde lah...wondering je..huhu

NuNu EeRa said...

i pun ikut org kje jgk.. dri kul 6pm to 12am..;)

- zuriey - said...

nice foto.. nanti sya tunang@ kawen leh guna khidmat jmr.. leh la bg diskaun eh bro