Thursday, May 20, 2010

Tika || MATAHARI TERBIT DI SEBELAH BARAT ||

Lately banyak aku terjumpa pasal keratan akhbar ni, tak kira samada di FB, blog atau Myspace or banyak lagi laman sosial. Normal, matahari terbit di sebelah timur kan. Dan juga salah satu tanda-tanda kiamat ialah matahari terbit di sebelah barat. Kalo nak dikira tanda-tanda kiamat, banyak tanda-tanda yang dah muncul, i meant tanda-tanda kecil dsb. Apa dia ek? Rasanya sumer orang dah tao kowt..Persoalannya.... Ada kita kisah dan ada kita pikir?

7 comments:

DaKMuO said...
This comment has been removed by the author.
DaKMuO said...

Salam..

mmg dh byk sgt dah ni tanda2 nk kiamat...

Bersedia je la kita yep... ntah jumaat keberapa n bila la ni masanya...

huhuhu...


Terjah Gua > http://dakmuo.frenzyfm.my

ohmywtf said...

oh no...sign of 2012??

niesz said...

makin lame makin bnyk tnda2 yg kite nampak..but still xde kesedaran..rase takut sgt..

Matjoe said...

sooner or later jer ni. xpe bro, pahala byk

kak ina kl said...

salam..berhati-hati dan beringatlah kita semua ek..membuat kebaikan selalu dan menjauhkan perkara yang tak betul.

It's a Hardlife said...

Semalam saya bermimpi matahari terbit di sebelah barat, dan orang-orang berhamburan keluar. Apakah itu tanda-tanda.....