Saturday, May 15, 2010

| TASKIABIM | SRTM | SMSTMFP | PPKTJ | AMTC | BMI | & |CIKGU2TUITION | SELAMAT HARI GURU buat semua guru di Malaysia



Aku baru aku tengok videoclip made by junior2 skolah aku luh, SMS Tengku Muhammad Faris Petra. Tergelak-gelak aku layan youtube nih. Sempoi je video nih, tapi penuh makna. 
Nape time2 aku luh tak terlintas nak wat video gini, then upload kot YouTube. Owh..lupa lak, masa tu intenet ni wujud tak wujud jer. Sweet moments nih...apa dah ek nama teacher tu. Series aku lupa, sorry puan..Yang satu lagi, Cikgu Faezah, yes aku ingat! Sedar tak sedar, dah 10tahun aku grade dari skolah nih. Cam kejap jer kan. Bila nak wat reunion 10tahun nih? Ada sesapa nak jadi PIC?

**wah, tetiba je tingat kenangan 5tahun di SMSTMFP. Pahit manit selama tahun tu leh wat 10jilid buku, hardcover lagi..kenangan shihoott...

Kami guru Malaysia
Berikrar dan berjanji
Mendidik dan memimpin
Putra putri negara kita
Pada Seri Paduka
Kami tumpahkan setia
Rukun Negara kita
Panduan hidup kami semua
Di bidang pembangunan
Kami tetap bersama
Membantu, membina
Negara yang tercinta
Amanah yang diberi
Kami tak persiakan
Apa yang kami janji
Tunai tetap kami tunaikan

1 comment:

NUNU EERA said...

slmt ari guru utk adik ina..;)