Monday, May 10, 2010

Shaolin Tiger for the Adidas Ole KO Challenge!

Tido bola, makan bola, minum bola, WORLD CUP datang lagi la!!!! Okkey2, sebelum layan aksi bintang-bintang dunia, apa kata kita layan luh Pertandingan Futsal 1on1 @ Adidas Ole KO road show di Centre Court, Midvalley Megamall pada Jumaat, 21 May 2010 pada jam 7.30pm!!!!

So, siapa yang akan dijangka menang? ok2..dont judge a book by its cover. Tu dalam hal lain, kalo dalam hal Futsal 1on1, siapa lagi, tak lain tak bukan, SHAOLIN TIGER lerrr!! Aku pilih dia sebab dari jauh lagi aku dah tao, dah nampak & dah terserlah kehebatan Shaolin Tiger nih. Nama pon dah harimau kan, so kompom2 men futsal pon akan setangkas harimau kan..kan tiger kan..ecececece...

Nak tao naper Shaolin Tiger atau nama sebenarnya, Gareth yang aku pilih untuk menang pertandingan nih. Alah, tengok dari luar pon dah tao kan..Lets picture tell the story...
pic credit tu budiey.com.TQ
1 - First reason naper blogger Shaolin Tiger akan menang nanti. See the picture pls! Whos tghe tallest? Tak lain tak bukan, Shaolin Tiger! Kalah Joe tao.Tallest means a CHAMPION..Come on, logically, sapa leh lawan Shaolin Tiger in kalo fight 1on1, fizikal dah besar cam giant, otak lak bergeliga, IT specialist in info security katakan. Bijak tu. Takat nak fight ngan blogger lain, kacang je bagi dia..

 pic credit to sixthseal.com

 2- 2nd reason kenapa Shaolin nih leh menang. See the above pic, haa ambik, 2orang jaga bola dia. Comfirm bola futsal tu takkan terlepas ke kaki pihak lawan. Takat 1on1, dia sapa abes punyer la. Sebenarnya makhluk berbaju hijau&hitam adalah makhluk ghaib dari alam lain, al-maklumlah, Shaolin tiger ni tinggi ilmunya...


3- Nah amik 3rd reason. Futsal 1on1 pon dia main, kira markah pon dia gak. Manalah Shaolin Tiger ni tak menang, sendiri score, sendiri catit markah, sendiri lebih-lebihkan markah dia.Aiehh..

4- Reason paling kuat&kukuh kenapa Shaolin Tiger akan menang pertandingan futsal nanti adalah kerana Shaolin Tiger adalah salah seorang ahli Shaolin Soccer. Bakat dalam menendang bola, minat makan bola tido bola, ditambahkan lagi dengan kemahiran berkungfu membolehkan Shaolin Tiger menguasai Futsal 1on1 yang akan diadakan di Midvalley, 21May ni nanti. Try u imagine, bola futsal yang dirembat oleh Shaolin Tiger berpusing-pusing & mengeluarkan api!!! Apa akan jadi dengan Midvalley nanti..ha, sapa berani mau lawan haa???Kalo korang tak caya, nanti tengok la skill2 terbaru Shaolin Tiger a.k.a Shaolin Soccer Junior3...

Jangan risau, jersi pada pertandingan nanti bukan seperti di dalam gambar di atas. Adidas adalah sponsor utama, seharunya jersi Adidas bakal disarungkan oleh player. Peluh & celah ketiak player juga takkan merosakkan pertandingan kerana semua barangan yang mampu elakkan benda negatif ni telah disediakan oleh Adidas Action3.







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
Catch the Project Alpha bloggers at the Adidas Ole KO road show at Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday 21 May at 7.30pm!

2 comments:

Razman said...

eh, aku 1st. ok, dah. bye. haha

sophie said...

Gambar number 3 xleh blah