Sunday, May 9, 2010

SELAMAT HARI IBU CELEBRATION

Since my ummi di 'perantauan', so hanya menumpang celebration dengan ahli family lain jer. Sedih jer bunyik kan..hikhik..thot semalam ada besday party my kazen a.k.a Nani, tapi sebetulnya adalah surprise Mothers Day celebration untuk ibu-ibu: CikNgah, Kak Ayu & Kak Tiara.
 .
Aku sampai agak lambat gak. Sampai-sampai je dah leh melantak, tak perlu nak membakar ayam, kambing bagai. Terbaek wok, since perut aku dah lapar giler time tu. Sejam lebih tunggu kazen aku datang amik, coz MRR2 jamm giler semalam. Aku paling suka kek coklat nih. Even Mothers Day Celeb ni bukan untuk aku, tapi sekeping kek ni memang aku punyer la..nyummy!
 .
Simple event tapi kambing bakar tetap ada. wah, aku suke. tapi harus berhati-hati, takut terover kolestrol lak. Jamah barang sekeping dua je ler. 6bulan sekali jer aku makan menda alah nih kowt. Tak tahan wok kesedapan dia..huhuhuhu...
Everyday is a Mother's Day. Bangun2 jer pagi tadi, terus call my ummi. Besh borak lama-lama, dalam simut lagi tu, bukak2 mata terus call. Best2, yang tak bestnya, aku terlambat lagi nak wish, coz adik-adik lain dah awal pagi wish to her..dush dush....sori ummi, tak terbangun lorr..pa per pon..I LOVE YOU SO MUCH...

10 comments:

Anak Perak said...

yg gambar last tu. kompem pinggan ko tu kan.haha..

miss hav0c said...

uish kek tu nmpk sdp bai

LanaBulu said...

tahniah utk para ibu..
dan daging bakaq tu mmg kauuuu...

LanaBulu said...
This comment has been removed by the author.
JMR said...

ap:tao takpe..hahaha..sedap dow

havoc: memang sedap derr...

lana: ye, tahniah utk mereka..

kak ina kl said...

wah nampak sedap kek coklat tu..yang paling sodap mestilah kambing..my favourite..yummmm

macam-macam kerja ek kamu dah cuber..tak per..pengalaman kan..bagus tu..

azieazah said...

Waahh kambing bakaq. Perhhhh.

apapun Selamat Hari Ibu to your mom, semoga terus berbahagia terus sejahtera.

Dan teruslah menjadi anak yang baik kepadanya.

sophie said...

Bestnya celebration walaupun bukan dengan mak sendiri..hepy mother's day

Mohd Adziim said...

Kek apa tu?
Special je nampak gaya.

kak ina mail said...

Bagus, awak appreciate ibu awak.semoga awak menjadi anak yang baik dan solehah kepada ibu awak.