Wednesday, May 19, 2010

[PREVIEW] A NIGHTMARE ON ELM STREET ||4stars||

Ko ada sakit jantung? Ko ibu mengandung? Ko ni jenis tendang orang bila melatah terkejut? Ko cepat terkencing bila terkejut? Kalo sesapa mengalami simptom2 sebegini, better jangan layan A NIGHTMARE ON ELM STREET!!! Kang tak pasal-pasal satu hall dijemput ke majlis solat jenazah, takpon satu hall jadi saksi baby Freddy dilahirkan? Huh..sapa Freddy??? *shit....

ha..ni la wajah Freddy Krueger, pekerjaan asal adalah tukang kebun di tadika saje. Tapi gila seks kat budak2. Tapii..huh..malas aku nak citer...*geram...menonton sambil menjerit, paling aku tak suka, nak-nak tetiba masa aku pun terkejut, ada lah kaki di belakang seat aku yang dok asik tendang. Tau la terkejut, jangan la men tendang-tendang lak, kan tetiba aku bangun tertendang ko, sapa susah???

huhu..ni bukanlah citer hantu, ataupun kuntilanak, aku pon tak gheti nak explain camner. Minda sedar dalam mimpi, kejadian di dalam mimpi tapi sebenarnya mimpi itu bukanlah sekadar mimpi walaupun yg berlaku hanya di dalam mimpi, umpama mimpi dalam mimpi.. Paham X?hahahah...

Logik tak, tetiba ko terlelap, then ko mimpi. Dalam mimpi tu, ada orang nak bunuh ko, dan dia berjaya. Tetiba ko tersedar, tapi ko dah mati la sebab kena bunuh. Maknanya, apa yg berlaku dalam mimpi tu, benar-benar berlaku. Aies..tak logik akal.  Takyah dok pikir la, nanti gila..Tapi aku pikir gak, camner solution / ending citer nih. Yes, betul macam yang aku teka. Tarik kuar killer yg dalam mimpi tu ke alam betul & kill him!!!hikhik..easy peasy..tuan director, len kali cuba lagi solution yg aku takleh teka. Weehhoo..

"As long as they stay awake, they can protect one another. If they sleep, there's no escape."

Apa-apa pon, layankan ajer. Worth it la. Sambil-sambil tu, pikir2 gak la. Kan bagus kalo kt Mesia pon ada producer yg leh wat citer gini. Leh merangsang minda..


4 comments:

~ ReD ~ said...

hoh! xde la weeiii aku nak tgok cter seramss cmni..lariiiiiiiiii

~ ReD ~ said...

x pasal2 je kalau aku tido kang kena ganggu...x sanggup aku ;p

helena's said...

sumpah tanak tengok.hahaha

.sTraWberRycH0c. said...

pelik kalau tgk.
hoh! takot cte antu.
xsuke..ahahha