Sunday, May 23, 2010

Patut ke SHAHIR menang AF8???

Tup tap tup tap..Akademi Fantasia 8 dah sampai final. Rasanya baru skali dua aku tengok, tu pon siaran ulangan. Nak pegi tengok live, haram la jawabnya. Huhuh..tapi pasal AF8 tetap aku tao. Mana2 blog wat entri pasal ni, everyweek ada pe kan. 

Ye aku tao, tadi Shahir menang. Ye, aku tak menonton, tapi aku mendengar. Dengar kot 103.3  dalam kete je. Tetiba lak terasa nape Shahir Af8 yang perlu menang? Naper tak Adira Af8 jer? hikhik...Korang rasakan naper aritu Shahir tersingkir, then dapat chance masuk balik, then muncul juara AF8.  Sebab surara mantapkah atau sebab ensem? Ensem kah? Kalo sebelum2 ni pon, yang dapat chance masuk balik pon, mesti dapat result yang agk cemerlang time final. Propaganda kah atau sekadar kebetulan, pendek kata dah rezeki & takdir Shahir macam tu kan..

Korang rasa camner? Adira Af8 pon best pe suara dia. Cumel pon cumel. Maulana Af8 takyah la, malas nak citer panjang. Iwan Af8 ngan Daus Af8 takyah citer la. Paham2 je la kan walaupun dak Daus Af8 dapat tempat ke-3..hehehe...kita tengok, esok kompom ramai yang dok blogging ulas pasal menda nih. 

Patot ke tak patot, meh kita tunggu situasi esok hari..Mari kita tengok sapa yang kena!!!

10 comments:

LuVidA^^ said...

patot.
suara shahir sedap.
adira 1st song kureng.
:D

JMR said...

sedap ke..hehe..ye kot. lagu pon best..

@juera said...

ptot pe shahir mng..
shahir sore jantan..ade pakej jd artis..
yg lain2 hampeh..
si adira mmg cute n sore pon ok der..
tp mslhnya speaking dia kureng la..
kna byk blaja lg tu..
shahir lain la..sblom ni dh mmg artis pon dia..
kump. nasyid lg..
ptot x ptot dia pn dh mng..^__________^

Anonymous said...

bagi aku mmg patutla dia mng... takkan nak bg adira mng plak kot? nak wujudkan sorang lagi stacy ke? camon la dah bosan bro, nak arapkan 3 org yg selebihnya tu lg la hampeh. for me mmg patut shahir menang.

Yunus Badawi said...

Mmg patut. dia cukup pakejnya hehehe

honey amour said...

tu sume rezeki namanya...

cik panadol said...

sy tk tgk sgt AF8 ni...bosan sbb xde yg unik pon kt peserta2...

yg sy tau, wujud afundi masuk sbb rating AF8 n sms vote jatuh merudum lepas je shahir keluar...astro n maxis mesti la untung bnyk so diorg wujudkan la afundi msk tu blk...lgpon shahir tu kn feberet student diorg..sialp2 nnt leh jd anak emas astro plak!urm betol atau tidak wallahualam...

pape pon congrate to shahir~

ezam said...

idop dak2 UIA!!!!!!!!!!!

**tetiber

Need Not To Know said...

AF dh dirancang la. org tk vote si shahir tu pon, msti die mng. psl dh dirancang. cm sial je af. aq mmg anti af ni sejak dlu, skrg ni, ade si shahir, makin la aq bnci. dh elok2 ngn kmpulan nasyid, masuk af. pape ntah. bangang btol.

Rara said...

dh rezeki dia kn..lagipun shahir tu suare die pn buleh thn..adira ad kureng skitla suare die..bg pndgran aku la..hehe